Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pariwisata China bakal entuk $ 195 milyar ing paruh pertama taun 2021

Pariwisata China bakal entuk $ 195 milyar ing paruh pertama taun 2021
Pariwisata China bakal entuk $ 195 milyar ing paruh pertama taun 2021
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Konsumsi pariwisata Tiongkok nuli pulih kanthi cepet lan bakal tuwuh boom konsumsi ing kuartal kaping telu taun iki, luwih-luwih sajrone preinan Hari Nasional suwene seminggu.

  • Luwih saka 1.7 milyar lelungan domestik ing China samesthine bakal digawe ing H1 2021
  • Ing kuartal pertama 2021, wong Tionghoa nindakake 697 yuta plancongan domestik
  • Sajrone preinan Dina Buruh, turis domestik bakal pulih utawa ngluwihi level pra-COVID-19

Akademi Pariwisata China (CTA) ngramal yen pendapatan pariwisata negara bakal nambah 102 persen saben taun lan tekan 1.28 triliun yuan (udakara $ 195 milyar AS) ing paruh pertama taun 2021.

Luwih saka 1.7 milyar lelungan domestik ing China samesthine digawe ing H1 2021, nganti 85 persen saben taun, akademi kasebut diumumake ing sawijining konferensi pers online dina iki.

Sajrone preinan Dina Buruh wiwit tanggal 1 nganti 5 Mei, perjalanan turis domestik bakal pulih utawa malah ngluwihi level pra-COVID-19, ujare Dai Bin, direktur CTA.

Kangge, miturut survey ing akademi, luwih saka 83 persen responden ujar manawa gelem lelungan ing kuartal kaping 2021, nganti 1.02 poin persentase lan 4.93 poin persentase dibandhingake karo Q1 2021 lan Q2 taun 2020.

Ing kuartal pertama 2021, wong Tionghoa nggawe 697 yuta plancongan domestik lan pendapatan pariwisata negara tekan 560 milyar yuan, mundhak dadi 136 persen lan 150 persen saben taun, ujare CTA.

“Konsumsi pariwisata Tiongkok saya cepet. Bakal ana ledakan konsumsi ing kuartal kaping telu taun iki, utamane sajrone preinan Hari Nasional seminggu, ”ujare Dai.