Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Papan hiburan Thailand dipateni amarga varian COVID-19

Papan hiburan Thailand dipateni

Varian COVID-19 njeblug ing Thailand, mateni papan hiburan lan nyebabake pembatalan hotel gedhe.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Varian Inggris nyebabake wabah anyar kanthi mbukak virus sing luwih gedhe sing meh kaping pindho bisa nular kaya virus corona COVID-19 asli.
  2. Bangkok kalebu ing 41 propinsi sing duwe papan hiburan paling ora 2 minggu.
  3. Sepertiga pesenan hotel wis dibatalake kanthi 90 persen kulawarga Thailand njaluk mbatalake.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.