Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kepiye Pariwisata Global bakal pulih: Pelajaran saka Hawaii

Pariwisata Global bakal pulih: Pelajaran Pangowahan sing Diarepake saka Hawaii
haas
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaii minangka conto sing apik banget babagan tampilan pariwisata ing mangsa pariwisata. Frank Haas, anggota Jaringan Pariwisata Dunia, lan kepala Manajemen Manajemen Inc ing Honolulu nuduhake riset lan pendekatan kanggo tampilan global babagan masa depan industri pariwisata lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Apa sing nyurung pariwisata, pra - lan pasca COVID yaiku presentasi dening anggota WTN lan konsultan independen Frank Haas, mantan direktur pemasaran internasional kanggo Otoritas Pariwisata Hawaii
  2. Sawetara pasar bakal pulih luwih cepet tinimbang liyane, nanging pariwisata bakal bali kanthi cara sing beda nerangake Frank Haas ing presentasi sing digawe ing Jepang
  3. Aplikasi teknologi lan cerdas bakal dadi peran utama ing pemulihan koval industri industri sing kepungkur

Jaringan Pariwisata Dunia bubar ngundang Patricia Herman, Direktur Pemasaran lan Pangembangan Otoritas Pariwisata Hawaii. Dheweke digawe presentasi babagan sukses anyar nggawa para turis teka maneh menyang level sing meh normal. John de Fries, CEO HTA duwe keprihatinan sing beda kanggo reaksi Senat Hawaii minggu kepungkur nalika ujar manawa Budaya Hawaii sepisan maneh dikurangi dadi komoditas sing bisa didol nganggo jaran.

Mantan direktur Pemasaran Internasional HTA Frank Haas, sing saiki dadi konsultan Manajemen Pemasaran, Inc. duwe pendekatan sing nyata banget nggunakake Hawaii minangka conto uga kanggo jagad iki lan nyritakake babagan diskusi Turisme Hawaii ing Jepang.

Terusake lan klik ing sabanjure kanggo ndeleng tampilan rinci sing diwenehake dening Frank Haas

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.