24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Pamrentah News Keslametan Warta Breaking Taiwan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sepur Komuter anyar Taiwan duwe sentuhan sethithik karo Jerman karo TUV Rheinland

Sepur Komuter anyar Taiwan duwe sentuhan sethithik karo Jerman karo TUV Rheinland
tuv rheinland
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wanita hamil ing Taiwan bisa nggunakake Transmitter Cahaya Pink kanggo micu lampu lan ngelingake wong sing dudu prioritas supaya nyerahake kursi kasebut. Iki jarene panyedhiya layanan sing dadi kereta paling apik ing Taiwan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sepur perdana diterusake tanggal 1 April lan saben sepur bakal nambah kapasitas udakara 40%.
  2. Sepur seri EMU 900 anyar Administrasi Rel Taiwan wis ngalami operasi uji coba lan uji coba wiwit tekan Korea saka 24 Oktober taun kepungkur.
  3. Saiki dheweke wis lulus proses verifikasi keamanan TUV Rheinland kanggo mesthekake yen saben aspek kinerja tundhuk karo syarat operasi sing aman.

Ing Taiwan, EMU anyar nggabungake fitur aksesibilitas kayata Pink Light Receiver ing kursi prioritas.

Wanita hamil bisa nggunakake Transmitter Cahaya Pink kanggo micu lampu lan ngelingake marang wong sing dudu prioritas supaya nyerahake kursi kasebut.

Fitur liyane kalebu pencahayaan kabin sing nyetel dhewe, area akses cacat, interkom nirkabel darurat kanggo ngubungi konduktor sepur, lan ruang penyimpanan sepeda sing ditambahi. Kursi penumpang uga dirancang, dikembangake, lan digawe dening perusahaan lokal sadurunge dikirim ing kontainer menyang Korea kanggo dipasang. Peralatan ing kapal kayata tank banyu 500L lan peralatan tekanan sing nyedhiyakake kamar umbah, tank septic vakum kanggo jamban, lan peralatan higienis uga sumber lokal.

Kaloro sepur pisanan wis ditunjuk EMU 901 lan EMU 902. Masing-masing Sepur EMU 900 bakal kalebu 10 kreta, kalebu 5 mobil motor lan 5 mobil trailer, dadi paling dawa kabeh EMU komuter konfigurasi tetep sing saiki dioperasikake ing Taiwan. Taksi ing salah sawijining ujung mobil dirancang kanthi struktur sing bisa dipercaya, dene peralatan kritis wis ngalami prosedur verifikasi keamanan lan fungsi sing njamin kombinasi reliabilitas, keamanan, lan operasi & pangopènan sing optimal.

TUV Rheinland Taiwan duwe akreditasi ISO / IEC 17020 saka TAF (Yayasan Akreditasi Taiwan) kanggo verifikasi sistem rel pihak katelu ing Taiwan. Layanan lokal bisa disedhiyakake kanthi tepat wektu dening tim ahli lokal sing nduweni katrampilan sing wis melu sertifikasi pirang-pirang proyek sepur sing wis diwiwiti. Saliyane EMU 900, layanan verifikasi lan validasi uga diwenehake menyang TRA kanggo kereta interkitas EMU 3000 (Hitachi), upgrade modul traksi EMU 500 kalebu sertifikat produksi modul daya SIV (Inverter Statis) uga entri modifikasi lawang. TUV Rheinland uga wiwit ngawasi pambangunan Kereta Api Hutan Taipingshan Bong-Bong kanggo Kantor Distrik Hutan Luodong ing taun 2020. Proyek iki saiki lagi tahap produksi, lan sepur sing wis rampung lulus tes pabrik banjur bakal dikirim menyang Railway Hutan Taipingshan kanggo uji coba lini utama diwiwiti ing pungkasan taun 2021. 

Proyek sertifikasi peralatan sepur sing dirampungake dening TUV Rheinland biyen kalebu turnout, rel, boger, lan pengontrol logika sing bisa diprogram (PLC) kanggo sistem sinyal sinyal kereta api dhuwur, sistem kontrol lan ngawasi kereta api (TCMS), lan sistem komunikasi onboard . Kanggo nanggepi prakarsa R-Team Taiwan sing tujuane nggayuh produksi domestik produk rel, TUV Rheinland bubar kerja sama karo organisasi R&D lokal sing relevan kanggo nyedhiyakake layanan keamanan, pengujian, lan sertifikasi. Iki kalebu layanan sertifikasi pangembangan kanggo sistem lawang layar platform (PSD), sistem lawang, lan sistem pantograf.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.