Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Investments News Pengumuman Pers tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Fraport ngenalake deteksi piring lisensi otomatis ing CargoCity South Frankfurt Airport

Fraport ngenalake deteksi piring lisensi otomatis ing CargoCity South Frankfurt Airport
Fraport ngenalake deteksi piring lisensi otomatis ing CargoCity South Frankfurt Airport
ditulis dening Harry Johnson

Teknologi anyar sing ngotomatisasi proses nyopir menyang CargoCity South FRA

Print Friendly, PDF & Email
  • CargoCity South minangka salah sawijining bagean paling gedhe ing bandara
  • Sistem kamera inovatif maca piring lisensi kanggo pengunjung sing teka lan silang menyang data sing disimpen
  • Teknologi anyar nyedhiyakake ngirit wektu sing asli dibandhingake karo pendekatan lawas
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.