Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Vail Resorts ngumumake pangowahan kepemimpinan eksekutif

Vail Resorts ngumumake pangowahan kepemimpinan eksekutif
Anak perusahaan Vail Resorts ngoperasikake 37 resort gunung tujuan lan wilayah ski regional
ditulis dening Harry Johnson

Anak perusahaan Vail Resorts ngoperasikake 37 resort gunung tujuan lan wilayah ski regional

Print Friendly, PDF & Email
  • James O'Donnell bakal dadi presiden divisi gunung
  • Patricia Campbell bakal njupuk peran anyar minangka penasihat senior divisi gunung Perusahaan
  • Kabeh pangowahan kepemimpinan bakal diwiwiti tanggal 7 Juni 2021

Vail Resorts, Inc. Sajarah rega saham dina iki ngumumake manawa Patricia Campbell, presiden divisi gunung Perusahaan lan pelopor ing industri ski, wis njupuk keputusan kanggo mundur saka jabatane lan njupuk peran anyar minangka penasihat senior divisi gunung Perusahaan. Minangka penasihat senior, Campbell bakal fokus ing proyek strategis kritis lan bimbingan lan ngembangake pamimpin gunung sabanjure, kalebu nggawe jinis kelamin lan keragaman ras sing luwih jembar sajrone operasi gunung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.