Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Investments News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

VIA Rail nerusake bagean saka Kanada-Winnipeg saka Kanada

VIA Rail nerusake bagean saka Kanada-Winnipeg saka Kanada
VIA Rail nerusake bagean saka Kanada-Winnipeg saka Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Resume bisa ditindakake sawise evaluasi lengkap babagan protokol kesehatan lan keamanan VIA Rail

Print Friendly, PDF & Email
  • VIA Rail terus masang protokol langkah-langkah sanitasi sing ketat ing kreta kasebut
  • VIA Rail bakal mbenakake penawaran layanan kasebut sejajar karo perkembangan paling anyar
  • Perusahaan bakal terus nggarap rencana resume sing aman, kolaborasi karo pejabat kesehatan masyarakat

VIA Rail Canada (VIA Rail) ngumumake manawa bakal nyedhiyakake pilihan transportasi antar kota sing penting kanthi mbaleni maneh bagean Toronto menyang Winnipeg saka Kanada sing bakal ngaktifake perjalanan saben minggu wiwit tanggal 17 Mei 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.