24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Bangladesh, korban COVID sabanjure, nundha kabeh penerbangan internasional

Bangladesh, korban COVID sabanjure, nundha kabeh penerbangan internasional
Bangladesh, korban COVID sabanjure, nundha kabeh penerbangan internasional
ditulis dening Harry Johnson

Otoritas Penerbangan Sipil Bangladesh nundha operasi udakara 500 penerbangan internasional, sing dijadwalake beroperasi menyang lan saka Dhaka sajrone seminggu wiwit 14 April

Print Friendly, PDF & Email

Bangladesh minangka negara paling anyar sing nundha layanan udara penumpang internasional amarga pandemi COVID-19. Penundaan seminggu kanggo kabeh penerbangan penumpang internasional menyang lan saka Bangladesh bakal diwiwiti tanggal 14 April

Miturut edaran sing diterbitake sore iki, Otoritas Penerbangan Sipil Bangladesh (CAAB) penundaan kasebut bakal diwiwiti wiwit jam 12:01 (Waktu Standar Bangladesh) tanggal 14 April lan bakal dilanjutake nganti jam 12:59 sore BST tanggal 20 April.

Otoritas Penerbangan Sipil ing Bangladesh nundha operasi udakara 500 penerbangan internasional, sing dijadwalake operasi menyang lan saka Dhaka sajrone seminggu tanggal 14 April.

Medevac, kamanungsan, bantuan, kargo, pendaratan teknis mung kanggo ngisi bahan bakar lan penerbangan sing diresiki kanthi pertimbangan khusus bakal tetep ora ana ing suspensi iki, ujare CAAB.

Panguwasa bisa nggawa maksimal 260 penumpang ing pesawat awak jembar, lan 140 penumpang diidini nganggo pesawat awak sempit ing penerbangan kasebut.

Ora preduli vaksinasi COVID-19 lan kajaba santai karo otoritas sing kompeten, kabeh penumpang sing teka utawa lunga saka Bangladesh kanthi pesawat kasebut ing ndhuwur kasebut kanthi mandatori kudu nduwe sertifikat negatif COVID-19 adhedhasar PCR.

Tes PCR kudu ditindakake sajrone 72 jam wektu budhal pesawat.

Penumpang sing teka kanthi penerbangan diresiki kanthi pertimbangan khusus kudu ngrampungake karantina institusi 14 dina ing fasilitas nominasi pamrentah utawa ing hotel kanthi biaya penumpang dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.