Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Seychelles nyedhiyakake platform digital pariwisata anyar

Dewan Pariwisata Seychelles nyedhiyakake platform digital pariwisata anyar
Pariwisata Seychelles

Pandhuan industri ing jaman digital, Dewan Pariwisata Seychelles ngluncurake platform digital pariwisata anyar sing dijenengi "ParrAPI" dina Senen, 12 April 2021, ing Kantor Pusat Mont Fleuri.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Seychelles ngluncurake pemasaran digital sing hemat biaya kanggo narik luwih akeh bisnis online.
  2. Platform anyar nyedhiyakake pendekatan sing luwih efisien kanggo ngatur dhaptar akeh lan bisa nyedhiyakake luwih akeh bisnis.
  3. Data operator industri pariwisata kasedhiya ing macem-macem basa kanthi gambar, video, lan informasi saiki ing sak lokasi pusat.

Platform anyar kanggo Pariwisata Seychelles, ParrAPI, bakal mbantu operator pariwisata ing 12 kategori kanggo nyedhiyakake pajanan lan pungkasane bisa narik luwih akeh bisnis online kanthi pemasaran digital sing efektif. 

Kanthi jeneng lan logo sing diilhami dening manuk beo ireng endemik, ParrAPI nyedhiyakake solusi inovatif lan efektif kanggo nglumpukake, mriksa lan nuduhake informasi pariwisata kanthi online.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.