Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

IMEX Q lan A: Apa ana perkara sing normal?

Ing IMEX Q lan A karo SAP Global Marketing mbahas babagan profesional acara supaya bisa adaptasi lan berkembang kanthi normal.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Komunitas acara bisnis kudu ngrancang kanthi tliti, kanthi njupuk owah-owahan jagad gedhe sing wis dialami saka COVID-19.
  2. Apa pentinge nglumpukake data lan wawasan pamirsa ing normal sabanjure?
  3. Kepercayaan merek kena pengaruh dening pamindhahan menyang strategi pemasaran lan digital.

CEO IMEX Carina Bauer bakal wawancara karo Nicola babagan perane ngrancang strategi acara SAP ing IMEX Q lan A, lan bareng-bareng bakal nyelehake telung pitakon gedhe sing bakal dipikirake kanggo kabeh profesional acara sing ngrancang pamulihan sing penting: pentinge data- kumpul lan wawasan pamirsa; kepiye kepercayaan merek kena pengaruh dening pamindhahan menyang digital; lan kepiye cara mriksa maneh strategi SAP lan rencana desain acara mbesuk kalebu kegiatan lingkungan lan CSR. 

Apa ana sing diarani normal? Yaiku pitakon Nicola Kastner, VP, Kepala Strategi Pemasaran Acara Global kanggo SAP, bakal njelajah Q&A online sing dianakake Grup IMEX. Registrasi saiki dibukak kanggo sesi gratis - "Ing dalan kanggo pulih kanthi tujuan, apa ana sing diarani normal?" - kedadeyan tanggal 21 April.

Print Friendly, PDF & Email