Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Kamaainas LGBTQ News wong Lelungan Rel Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Sepur Hawaii iki diklasifikasikake kanggo turis lan warga lokal, lan bakal nampani sampeyan aloha!

Print Friendly, PDF & Email

Kulo numpak sepur ing Oahu pancen wingi, nanging ora akeh ing Hawaii sing ngerti. Ora digunakake dhuwit umum kanggo sepur operasi, nanging meh 11.4 milyar dolar diramalake supaya proyek Rail Honolulu tetep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing Pulo Oahu, County Honolulu, Hawaii, proyek rel paling larang saben dibangun ing Amerika Serikat udakara regane $ 11.4B.
  • Konstruksi diwiwiti ing taun 2005. Jarak 20+ mil, 21 stasiun iki ora bakal mbukak nganti taun 2031.
  • Sepur liyane ing Honolulu wis puluhan taun ngoperasikake Ewa karo Barbers Point lan Kapolei ing area resor anyar Koolina, kalebu Resor Ihilani lan Spa dening JW Marriott lan Aulani, resor lan spa Disney. Iki minangka lembaga nirlaba lan ora duwe dana wajib pajak, nanging seneng banget nunggang, nanging ora ana sing bakal ngandhani babagan warga lokal utawa turis.

Proyek Honolulu Rail regane udakara $ 11.4 milyar lan nganti 2031 kanggo mbukak layanan lengkap. Iki miturut dokumen sing dikirim dina Jumuah, 12 Maret 2021, dening Otoritas Honolulu kanggo Rapid Transit (HART).

Sepur Hawaii ing Ewa ing kutha Kapolei ing sisih wétan pulo Oahu, sing dikenal minangka Hawaiian Railway Society minangka rel sepur ukuran 3 kaki ing Ewa, Hawaii, AS, ing pulau Oahu. Iki nduweni trek 15 mil lan bisa mulihake rel 6+ mil tanpa dhuwit umum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.