24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Ekuador Warta Pamrentah News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Apa Menteri anyar bisa nggawe Ekuador dadi kekuatan pariwisata?

Apa Menteri anyar bisa nggawe Ekuador dadi kekuatan pariwisata?
ecuador

Sandra Naranjo diangkat dadi Menteri Pariwisata Ekuador anyar wiwit tanggal 1 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ekuador ngenteni pengumuman Menteri Pariwisata anyar.
  2. Pariwisata ing Ekuador bakal dadi instrumen ekonomi kanggo pembangunan.
  3. Apa negara kasebut bakal bisa milih COVID setaun?

Pengumuman Menteri Pariwisata Ekuador sing anyar bakal ditunggu mengko.

Tinggal disetel eturbonewssitus.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.