Pembukaan Plancongan Internasional ing Sidhang Senat Amerika Serikat

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kita butuh Pamrentah Federal AS kanggo nggawe kabijakan sing tepat kanggo mesthekake kabeh sektor lelungan bisa pulih kanthi cepet. Akeh sing dadi taruhan, lan keterlambatan miwiti maneh lelungan sing nyebar bakal nyebabake ekonomi luwih akeh. Rebound ekonomi AS gumantung karo kabeh perkara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Komite Umum Senat AS babagan Pariwisata, Dagang, lan Promosi Ekspor, dipimpin dening Ketua Jacky Rosen (D-NV) lan Anggota Peringkat Rick Scott (R-FL), nganakake sidang kaping pisanan ing dina iki, kanthi irah-irahan "Negara Wisata lan Pariwisata Sajrone COVID. ”
  2. Asosiasi Plancongan Asosiasi Perjalanan AS, Tori Emerson Barnes, wakil presiden eksekutif urusan lan kabijakan publik, gabung karo telung saksi ahli liyane sing makili Konvensi Las Vegas lan Pengunjung, MGM Resorts International lan Florida Restaurant and Lodging Association kanggo nuduhake kesaksian sing ana gandhengane karo pengaruh global. pandemi ekonomi lelungan.
  3. Kawicaksanan khusus kudu dileksanakake kanggo ningkatake daya saing jangka panjang industri lan njamin supaya kita bali luwih kuat lan luwih apik tinimbang sadurunge

Senator AS Jacky Rosen (D-NV), Ketua Subkomite Pariwisata, Dagang, lan Promosi Ekspor, dina iki nganakake sidang sing judhule, "Negara Pariwisata lan Pariwisata Sajrone COVID,"

Pangrungon iki mriksa pengaruh ekonomi pandemi COVID-19 ing industri pariwisata lan pariwisata, kanthi fokus utamane ing hotel, konvensi, lan industri perhotelan sing luwih jembar.

Pesen umume yaiku mbukak maneh wates lan industri pariwisata lan pariwisata internasional ing Amerika Serikat. Keprihatinan ekonomi jelas mbandingake tantangan kesehatan, nalika Inggris dikategorikake minangka negara sing aman lan industri pertemuan meksa konvensi diluncurake maneh.

Print Friendly, PDF & Email