Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Amerika ngomong: Hawaii sacara resmi negara paling apik ing AS

Wong Amerika pangkat kabeh negara AS wiwit paling apik nganti paling ala

Print Friendly, PDF & Email
  • Hawaii, sing kondhang amarga pesisir lan cuaca anget sing apik banget, entuk posisi paling apik
  • Kanthi pagunungan sing apik, jalur hiking, lan industri ganja rekreasi, Colorado dadi nomer loro
  • Rong negara paling dhuwur yaiku Alabama lan Mississippi

Ana peringkat ing Amerika Serikat sing ora ana enteke: manawa papan sing paling apik kanggo omah, papan sing paling apik kanggo bisnis, lan seneng banget. Pengadilan kasebut digawe dening ahli ekonomi, perusahaan, lan wartawan - nanging apa sing dipikirake wong Amerika? 

Poling anyar njaluk wong milih rong negara sing luwih apik ing serangkaian match-up-to-head. Negara-negara dirating adhedhasar "persentase kemenangan", yaiku: sepira kerepe negara kasebut menang tandhing nalika dadi salah sawijining rong negara sing ditampilake. 

Kabeh 50 negara ditampilake, saliyane Washington, DC, nanging wilayah kasebut ora kalebu. 

Hawaii, sing kondhang amarga pesisir sing apik lan swasana anget, entuk posisi paling apik kanthi menang 69% saka matchup kasebut Karo pagunungan sing apik, jalur hiking, lan industri ganja rekreasi, Colorado njupuk posisi nomer loro kanthi 65% pertandingan sing menang. 

Wong Amerika pangkat kabeh negara AS wiwit paling apik nganti paling ala

Negara rangking nomer telu yaiku Virginia (64%), tujuan kanggo sejarah lan garis pantai samodra Amerika. Nevada, omah saka Las Vegas, mlebu ing papan favorit kaping papat (61%), kanthi North Carolina mung sawetara (61%). 

Sawise limang ndhuwur, Florida entuk posisi nomer enem kanthi tingkat menang 61%. Tujuan pensiun liyane, Arizona, menang 60% matchup kanggo njupuk nomer pitu. New York - tujuan Broadway, panganan sing berkualitas, lan budaya kutha - mlebu ing posisi nomer wolu (59%). Loro tujuan liyane kanggo cuaca sing anget lan garis pantai samodra mlebu ing posisi nomer sanga lan kaping sepuluh: Georgia (58%) lan Texas (58%). 

Negara paling populer ing Amerika 

Kaloro negara paling murah yaiku Alabama (38%) lan Mississippi (38%), sing asring kurang ing pambiji liya babagan akses penghasilan lan perawatan kesehatan. Loro-lorone negara bagian kidul, lan nyatane meh kabeh sepuluh negara bagian ngisor dununge ana ing sisih kidul, kanthi Arkansas (39%) lan Kentucky (42%) gabung karo Alabama lan Mississippi cedhak sisih ngisor, utawa Midwest, kalebu Iowa (39% ), Indiana (40%), South Dakota (40%), Missouri (42%), lan Kansas (42%).

Istiméwa mung yaiku New Jersey, sing nomer telu saka ngisor 39%. Nalika panelis ora nyedhiyakake konteks kanggo pilihan, New Jersey asring dadi lelucon, kalebu ambu ora enak kadang-kadang utawa dadi papan kelairan franchise Jersey Shore. 

Washington, DC, sing uga kalebu ing survey, ngetung paling gedhe kabeh, mung menang 35% saka matchup kasebut. Wong Amerika bisa uga nolak pemisahan politik sing ditegesi-utawa bisa uga diprotes manawa, miturut keadilan, dudu negara (sanajan ana upaya ngowahi). 

Wong Amerika seneng negara asal utawa papan dununge saiki  

Sadurunge survey, para responden ditakoni: "Ora preduli saka ngendi sampeyan manggon saiki, negara sing nganggep sampeyan saka endi?" lan uga "Ora preduli saka ngendi, sampeyan manggon ing negara ngendi?" Wong Amerika milih negara asal 77% wektu ditampilake, meh padha karo sepira kerepe dheweke milih papan dununge (79%). 

Udakara sepertiga warga Amerika sing nglaporake saiki lagi manggon ing negara liyane tinimbang negara asal. Wong-wong kasebut milih negara asal 70% wektu, kanthi wong sing manggon ing negara asal ujar manawa luwih becik ing 81% matchup.

Print Friendly, PDF & Email