Breaking News Internasional Breaking News US Caribbean Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Resorts bali menyang dhaptar perjalanan Decker / Royal

Pilih basa sampeyan
Sandal Resorts bali menyang dhaptar perjalanan Decker / Royal
Sandal Resorts bali menyang Decker / Royal

Sandals Resorts bali menyang dhaptar perjalanan Decker / Royal sawise mandheg suwene, siyap kanggo promosi merek sing menang penghargaan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Salah sawijining merek terkenal lan pimpinan resor mewah kalebu nyiapake ekspansi amarga luang nyebabake bali industri lelungan.
  2. Perusahaan sing berbasis ing New York City minangka agensi komunikasi kreatif sing ngembangake merek lelungan kanthi pendekatan "ide sing lelungan" kanthi teken. 
  3. Para veteran industri plancongan, Cathleen Decker lan Stacy Royal, ngarep-arep bisa kerja bareng Sandal maneh.

Sawise mandheg meh telung taun, perusahaan komunikasi kreatif lelungan lan keramahan Decker / Agensi Kraton (D / R) ngumumake bali saka Sandals Resorts International (SRI), perusahaan resor mewah kabeh kalebu ing Karibia lan merek afiliasi kalebu Sandals Resorts kanggo romansa, Resor Pantai sing apik kanggo kulawarga, Resor Pulo pribadi Fowl Cay Resort, lan Your Villas Jamaika menyang dhaptar klien sing beda-beda lan wiwit tanggal 1 Mei.

Kulawarga diduweni wiwit didegake ing taun 1981 dening almarhum Gordon "Butch" Stewart kanthi ngenalake merek unggulan Sandal Resor - nawakake wong loro sing paling romantis, pengalaman plesiran Termasuk® ing Karibia, Sandal saiki salah sawijining merek paling misuwur lan menang ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.