Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Georgia Kabar Breaking Kazakhstan News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

FlyArystan ngluncurake layanan internasional menyang Georgia

FlyArystan ngluncurake layanan internasional menyang Georgia
FlyArystan ngluncurake layanan internasional menyang Georgia
ditulis dening Harry Johnson

Operator murah pertama Kazakhstan ngluncurake penerbangan Georgia

Print Friendly, PDF & Email
  • FlyArystan mabur saka Aktau, Atyrau lan Nur-Sultan menyang Kutaisi, Georgia
  • Layanan kaping pindho saben minggu bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A320
  • Kutaisi dununge ana ing antara ibukota Georgia, Tbilisi lan Resor Laut Ireng Batumi

FlyArystan, LCC ing Kazakhstan sing lagi tuwuh cepet, bakal ngluncurake layanan internasional saka Aktau, Atyrau lan Nur-Sultan menyang Kutaisi ing Georgia wiwit tanggal 2 Mei 2021.

Kaping pindho saben minggu FlyArystan layanan nggunakake pesawat Airbus A320 bakal dioperasikake saka Aktau, dina Slasa lan Jumuah, saka Atyrau ing dina Kemis lan Minggu lan saka Nur Sultan ing dina Selasa lan Kamis.

Kutha Kutaisi sing bersejarah dununge ana ing antarane ibukota Georgia, Tbilisi lan Resor Laut Ireng Batumi.

FlyArystan minangka maskapai penerbangan murah Kazakh pertama sing adhedhasar ing Almaty, Kazakhstan. Diluncurake ing Mei 2019 lan dadi anak perusahaan Air Astana, maskapai utama negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.