Asosiasi Warta Breaking News Internasional Ngeculake Warta Arab Saudi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News wong tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Organisasi Pariwisata Arab lan Perusahaan Islam kanggo Pengembangan Sektor Swasta mlebu Memorandum Pengertian

Islamic Corporation kanggo Pengembangan Sektor Swasta lan Organisasi Pariwisata Arab mlebu Memorandum Pengertian lan Kerja Sama
Islamic Corporation kanggo Pengembangan Sektor Swasta lan Organisasi Pariwisata Arab mlebu Memorandum Pengertian lan Kerja Sama
ditulis dening Harry Johnson

MOU ditandatangani mlebu kanggo nggawe kerangka kerja umum kanggo pengembangan sektor pariwisata liwat proyek pembiayaan pariwisata ing wilayah Arab

Print Friendly, PDF & Email
  • Memorandum iki memenuhi target ICD
  • Strategi ICD yakuwi kanggo mbiayai proyek investasi kanthi pengaruh pangembangan lan kanggo ningkatake kegiyatan sing ana gandhengane karo pembangunan kapasitas
  • Program kasebut bakal ndhukung industri pariwisata ing Arab, kanthi negesake negara-negara sing kurang maju

Ing pangayoman saka Yang Mulia Dr. Bandar bin Fahd Al Fahid, Presiden Organisasi Pariwisata Arab (ATO) - Pak Ayman Amin Sejiny, CEO saka Perusahaan Islam kanggo Pengembangan Sektor Swasta (ICD), anggota Kelompok Bank Pembangunan Islam (IDBG), lan Yang Mulia Mr. Khaled Murad Reda - Asisten Sekretaris Jenderal ATO, mlebu nota pangerten lan kerja sama bebarengan kanggo nggawe kerangka kerja umum kanggo pengembangan sektor pariwisata liwat pembiayaan proyek wisata ing wilayah Arab, kanthi negesake khusus kanggo negara-negara Arab sing paling maju.

Ing kesempatan iki, Pak Ayman Sejiny ngumumake manawa nota iki memenuhi tujuan ICD, kanthi tujuan kanggo ningkatake lan ningkatake struktur lan mekanisme kerja sama ing antarane negara-negara anggota Organisasi Kerjasama Islam (kalebu negara-negara Arab), uga nanggapi kabutuhane kanthi menehi dana kanggo proyek pangembangan lan nindakake kegiyatan pendhukung sing nyengkuyung pangembangan manungsa lan efisiensi lembaga. Memorandum kasebut uga cenderung ngetrapake strategi ICD, sing tujuane mbiayai proyek investasi kanthi pengaruh pangembangan lan kanggo ningkatake kegiatan sing ana gandhengane karo pangembangan kapasitas, utamane kanggo organisasi sing tanggung jawab promosi investasi lan perdagangan ing negara-negara anggota IDB. Kajaba iku, Memorandum ngupayakake nggawe hubungan kerja sama strategis antara ICD lan ATO, utamane ing kahanan saiki, ing endi sektor pariwisata kena pengaruh parah saka akibat panyebaran epidemi Corona.

Ing pihake, HE Mr. Al Fahid mratelakake rasa seneng kanggo mlebu memorandum iki sing bakal diwenehake program lan konsultasi sing ngawula lan ndhukung industri pariwisata ing Arab, kanthi negesake negara-negara sing kurang maju babagan publik lan swasta sektor lan UKM, uga investor ing sektor pariwisata, sing wis kena pandemi Corona. Dheweke uga nyathet manawa Memorandum kalebu rencana implementasi kanggo sawetara kegiyatan lan proyek sing bakal dirancang ing wektu cedhak, kalebu penerbitan sukuk, proyek pembiayaan UKM, proyek pembiayaan pariwisata mitra ATO ing negara-negara Arab liwat dhukungan finansial lan hukum, lan entuk manfaat saka mitra strategis ing bidang nyiapake studi penasihat kanggo proyek pembiayaan. Kajaba iku, rencana kasebut kalebu melu investasi ing dana lokal lan sosial langsung utawa liwat negara-negara lan bank-bank ing jaringan bank ing Afrika lan Dunia Arab kanggo ngembangake komunitas lokal lan nggawe pariwisata berkelanjutan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.