Biaya $ 17.8 yuta kanggo ngresiki taman tema paling gedhe ing donya

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Biaya $ 17.8 yuta kanggo ngresiki taman tema paling gedhe ing donya

Kanggo ngresiki sepuluh taman tema paling gedhe ing Bumi, regane $ 36.4 yuta lan tase 42 yuta luwih gedhe

Print Friendly, PDF & Email
  • Taman tema paling utama sing kudu diresiki yaiku Kerajaan Samudra Chimelong ing Tiongkok - mbutuhake 20.7 yuta tisu antibakteri
  • Sing nomer loro yaiku Disney World Florida, sing mbutuhake 7.2 yuta tisu antibakteri
  • Ing urutan nomer telu yaiku Shanghai Disney Resort lan Disneyland Paris nomer papat

Kanthi bunga mundhak 65% sajrone telung wulan kepungkur, masarakat seneng sedina muput kaya tekan taman tema nalika larangan luwih gampang.

Taman tema kasebut kudu siyap-siyap kanggo dibukak maneh, nanging uga kudu diresiki nganti diresiki nganti ndhuwur, sing dudu prestasi cilik.

Dadi sepira gedhene prestasi iki, lan regane pira? Para ahli industri ngetrapake nomer kasebut kanggo nemokake biaya ngresiki sepuluh taman tema paling gedhe ing saindenging jagad!

Asil:

Sing nomer siji yaiku Kerajaan Samudra Chimelong, kira-kira regane $ 17.8 yuta kanggo ngresiki. 20.72km sing amba2 Resor ing Zhuhai, China, duwe macem-macem kulo lan pertunjukan lan dadi akuarium paling gedhe ing donya. Ora mung iku, analis ngetung butuh 20.7 yuta tisu antibakteri kanggo disinfeksi - mesthine minangka tambahan liyane saka 5 Rekor Dunia Guinness resor kasebut.

Ing nomer loro yaiku Disney World ing Florida, regane udakara $ 6.2 yuta lan 7.2 yuta tisu antibakteri kanggo nggawe COVID-friendly. Miturut riset, udakara 30x luwih larang tinimbang reresik apartemen Drake suwene setaun!

The Resor Disney ing Shanghai, Paris lan California entuk papan nomer telu, nomer papat lan kaping lima. Kerajaan sulap Shanghai regane udakara $ 3.3 yuta (3.8 yuta tisu), Disneyland Paris bakal mbalekake pemilik $ 1.7 yuta lan 2 yuta tisu, lan Disneyland Resort California bakal dikenani biaya $ 1.6 yuta lan 1.8 yuta tisu kanggo ngresiki.

Pungkasane kanthi luwih saka 11 yuta pengunjung tahunan, sing paling pungkasan yaiku Universal Studios ing Osaka, Jepang. Area taman seluas 130 hektar kasebut isih regane wisuh udakara $ 536,042.29 lan 622,494 tisu kanggo diresiki.

Print Friendly, PDF & Email