24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Plancongan Bisnis Pitakonan News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

CEO British Airways ndeleng masa depan penerbangan

CEO British Airways ndeleng masa depan penerbangan
CEO British Airways ndeleng masa depan penerbangan

Ing wawancara langsung, CEO British Airways Sean Doyle ngomong babagan masa depan maskapai lan industri penerbangan umume ing jagad iki sing durung pasca-pandemi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kita durung nate ndeleng prekara kaya iki ing penerbangan kanthi efek COVID-19. Sadurunge iki, kita duwe 9/11, sing mbandhingake ora kaya dramatis.
  2. Sajrone siji musim panas, maskapai kudu beroperasi kanthi kapasitas 5 persen sing nggumunake.
  3. Ngomong bakal dadi kompetitif ing njaba.

Apa pandangan CEO British Airways babagan masa depan penerbangan nalika kompetisi karo maskapai utama liyane ing Eropa?

Waca babagan penerbangan saka perspektif CEO British Airways Sean Doyle nalika diwawancarai dening Peter Harbison, Ketua Emeritus saka  CAPA - Pusat Penerbangan - utawa klik ing tautan banjur lenggah banjur rungokake.

Peter Harbison:

… Utamane ing posisi kas lan pendekatan sing beda-beda sing ditindakake pemerintah ing Eropa, loro operator layanan utama utama ing Eropa pancen akeh banget, kanggo nggunakake tembung mentah, sing dijamin dening pamrentah kanthi akeh. Lan aku ngerti Willy Walsh sadurunge ujar manawa ora ana maskapai sing kudu diijinake. Wis ana sawetara dhukungan kanggo British Airways nanging bubar khusus. Kepiye pengaruh ing posisi kompetitif karo loro utama ing Eropa?

Sean Doyle:

Aku mikir sing mikir pertama sing bakal dakkandhakake yaiku, ing IAG, kita cepet banget tumindak mandhiri, lan aku mikir yen fokus mung telung nganti patang aliran sing beda. Aku mikir sing pertama yaiku metu lan golek likuiditas ing sektor komersial kaya sing sampeyan bisa, lan kita wis sukses nindakake. Kita duwe masalah hak, kita menyang pasar obligasi, lan banjur nggunakake fasilitas pemerintah kanthi bentuk UKEF kanggo British Airways udakara rong milyar sadurunge Natal, lan Iberia, Vueling lan Aer Lingus pancen padha ngupayakake dalan. Dadi, aku mikir manawa kredit kasedhiya ing syarat-syarat komersial minangka salah sawijining aliran sing dikarepake supaya bisa aktif, lan kita wis entuk komentar kasebut. Aku mikir sing nomer loro yaiku ngenali gravitasi kahanan lan ngganti bisnis sampeyan kanthi cepet, lan aku uga British Airways, Aer Lingus, lan maskapai liyane ing klompok kasebut nindakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.