Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Costa Rica Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Liberia Costa Rica ngumumake tes COVID

Bandara Liberia Costa Rica ngumumake tes COVID gratis
Bandara Liberia Costa Rica ngumumake tes COVID gratis
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Daniel Oduber Quiros Internationa nyedhiyakake tes antigen gratis kanggo para wisatawan

Print Friendly, PDF & Email
  • Peluncuran vaksinasi COVID-19 sing terus-terusan nyepetake wong Amerika kanggo lelungan
  • Tujuan plancongan internasional tetep selaras karo maksud lelungan internasional pra-pandemi awal taun 2020
  • Janjian bisa digawe online 72 jam sadurunge pesawat lan mlaku-mlaku mlebu

Costa Rica iku Bandara Internasional Daniel Oduber Quiros (Liberia - LIR) wis ngumumake aliansi karo laboratorium lokal sing duwe pengalaman luwih saka 60 taun ing sektor kesehatan, kanggo nyedhiyakake para antena tes antigen ing bandara udakara sakjam.

Janjian bisa digawe online 72 jam sadurunge pesawat utawa mlaku-mlaku mlebu. Ing minggu ngarep, Bandara Internasional Juan Santamaría (San José - SJO) uga bakal nawakake layanan uji coba antigen.

Peluncuran vaksinasi COVID-19 sing terus, ditambah karo tambahan
dana stimulus lan woro-woro CDC anyar sing divaksinasi wong Amerika
bisa lelungan internasional, nyepetake perjalanan Amerika kanggo lelungan.

TSA wis rata-rata 1.3+ yuta pemutaran penumpang sedina wiwit wiwitan
wulan April 2021, sing luwih saka separo pemutaran TSA ing wektu sing padha ing 2019.

Nalika pesenan domestik saiki ngluwihi pesenan internasional,
maksud lelungan internasional tetep selaras karo maksud lelungan internasional pra-pandemi awal taun 2020, miturut MMGY Global's 2021 Potret panelitian musim semi Wisatawan Amerika. Kajaba iku, 68% wong Amerika sing disurvei ing panelitian kasebut nuduhake manawa bakal luwih seneng lelungan internasional yen hotel utawa maskapai kasebut menehi uji coba COVID-19.

Kesiapan pandemi Costa Rica, ngatur COVID-19 sing sukses
virus, ngilangi tes PCR negatif kanggo mlebu ing negara kasebut, lan akeh pilihan pangujian ing hotel, rumah sakit umum lan liya-liyane, nggawe negara Amerika Tengah cilik dadi tujuan sing cocog kanggo dipesen dening wong Amerika amarga wis gampang lelungan internasional.

Uji coba COVID-19 ing Bandara Daniel Oduber Quiros International (Liberia - LIR) regane US $ 65.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.