24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Australia Breaking News aviation Breaking News Internasional Pitakonan Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

CEO Qantas babagan COVID, vaksin lan penerbangan

CEO Qantas babagan COVID, vaksin lan penerbangan
CEO Qantas ing COVID

Kanthi ngluncurake vaksin COVID-19 lan masarakat ing saindenging jagad bakal divaksinasi, industri penerbangan bakal siap apa sing dikarepake bisa dadi lonjakan permintaan lelungan udara.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Qantas Airline miwiti lelungan virus corona kanthi 20 persen kapasitas pra-COVID ing kuartal pertama 2020.
  2. Panjaluk penumpang bali maneh sanajan durung kasedhiya kanthi lengkap.
  3. Maskapai kasebut bakal ngatur bisnis kanthi awis, tegese mung cukup kanggo nutupi biaya operasional operasi lan supaya pilot, kru kabin, lan staf bisa kerja maneh.

Maca maneh - utawa lungguh maneh lan ngrungokake - kanggo ngrungokake apa sing dipikirake Kepala Eksekutif maskapai Qantas Airline, Alan Joyce, babagan kahanan penerbangan saiki.

Ing kene, Peter Harbison, Ketua Emeritus saka CAPA - Pusat Penerbangan, ngobrol karo Alan Joyce, CEO Qantas, babagan COVID lan penerbangan ing wawancara sing ora diowahi.

Peter Harbison:

Sugeng siang lan sugeng rawuh, sugeng rawuh wilujeng menyang Alan Joyce sing dadi CEO Qantas, grup Qantas. Sugeng rawuh Alan, bali menyang CAPA Live. Apik tenan yen sampeyan duwe.

Alan Joyce:

Seneng ngomong maneh karo sampeyan Peter kaya biasane. Sayang banget kita ora nindakake kanthi langsung, nanging aku kira bakal bali menyang konferensi CAPA kanthi langsung ing sawetara tahap sing bakal hebat.

Peter:

Ya, kita lagi ngrancang babar pisan. Yo wis

Alan Joyce:

Great.

Peter:

Lan aku ngarepake. Matur suwun, Alan. Akeh prekara sing bakal dirembug. Ayo miwiti karo adegan murni ing omah yen bisa. Kita wis miwiti mandheg. Mesthi sampeyan pancen frustasi banget. Apa sampeyan mikir saiki bakal nyedhak supaya bisa njupuk sawetara protokol domestik, kayata, protokol antar negara nalika nutup wates lan wektu sing dingerteni, kedadeyan kaya ngono?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.