Airlines aviation Breaking News Internasional News Mbangun maneh Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

CEO SriLankan Airlines babagan pemulihan COVID lan operasi kargo sing ditambahi

CEO SriLankan Airlines babagan pemulihan COVID lan operasi kargo sing ditambahi
CEO SriLankan Airlines babagan pemulihan COVID

Tantangan apa sing diadhepi SriLankan Airlines amarga coronavirus lan kepiye kargo mbantu proses pemulihan?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kaya maskapai liyane, COVID nyebabake total mati ing Maret taun kepungkur.
  2. Wiwitane, fokus kanggo SriLankan Airlines yaiku supaya omah-omah wong asing sing standar ing saindenging jagad nalika wates kasebut ditutup.
  3. Saliyane operasi kamanungsan lan repatriasi wiwitan, maskapai kasebut mulai fokus ing kargo.

Adrian Schofield, Editor Transportasi Udara Senior kanggo Minggu Penerbangan, duwe hak istimewa kanggo ngobrol karo Vipula Gunatilleka, CEO SriLankan Airlines, babagan pemulihan COVID lan tantangan sing diadhepi maskapai nalika pandemi kasebut.

sak CAPA - Pusat Penerbangan wawancara, dheweke nyritakake babagan rencana maskapai kasebut uga uga sawetara pertanyaan babagan industri sing luwih jembar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.