Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

NAV CANADA: Layanan kontrol lalu lintas udhara terus kanggo komunitas Kanada

NAV CANADA: Layanan kontrol lalu lintas udhara terus kanggo komunitas Kanada
NAV CANADA: Layanan kontrol lalu lintas udhara terus kanggo komunitas Kanada
ditulis dening Harry Johnson

NAV CANADA milih kanggo matesi pangowahan kanggo layanan ing saindenging negara

Print Friendly, PDF & Email
  • Pungkasan pungkasan, NAV CANADA ngluncurake 29 studi aeronautika
  • NAV CANADA negesake manawa ora bakal ana penutupan situs ing menara kontrol lalu lintas udara utawa stasiun layanan penerbangan
  • NAV CANADA tetep gojag-gegegeg ing komitmen kanggo keamanan

NAV CANADA negesake dina iki yen bakal njaga layanan kontrol lalu lintas udhara menyang komunitas Kanada, kalebu Fort McMurray AB, Prince George BC, Regina SK, Saint-Jean QC, Sault Ste. Marie ON, Whitehorse YT lan Windsor ON.

Pungkasan musim gugur, NAV CANADA ngluncurake 29 studi aeronautika kanggo upaya nglancarake operasine kanthi aman, supaya layanan navigasi udara selaras karo permintaan pasar. Sawise konsultasi karo maskapai, bandara, asosiasi industri, pejabat lokal lan pemangku kepentingan internal, NAV CANADA milih kanggo matesi pangowahan layanan ing saindenging negara. 

NAV CANADA negesake manawa ora bakal ana penutupan situs ing menara kontrol lalu lintas udara utawa stasiun layanan penerbangan ing saindenging negara. Kajaba iku, Perusahaan bakal nundha pasinaon aeronautika sing lagi ditindakake sing ana gandhengane karo lokasi sing adoh utawa sisih lor nganti luwih dingerteni.

“Keterlibatan para pemangku kepentingan minangka inti proses panelitian aeronautika NAV CANADA. Input sing migunani sing wis ditampa nuduhake manawa pendekatan sing seimbang dibutuhake nalika industri navigasi pandemi saiki. Kita kanthi proaktif njupuk langkah-langkah iki kanggo njaga level layanan sing konsisten amarga industri penerbangan lan mitra kita fokus menyang pemulihan, "ujare Presiden lan CEO Ray Bohn.

Studi aeronautika, sing isih dikepengini, bakal nganggep alternatif liyane kanggo nglancarake operasi kanthi aman, kalebu perubahan jam operasi. Studi aeronautika sing ana hubungane karo jam operasi wiwit wiwitan utawa sing ana hubungane karo Layanan Penasihat Aerodrome Remote uga bakal dilanjutake, kajaba sing ana hubungane karo lokasi sing adoh utawa sisih lor.

Kanggo ningkatake kesadaran lan masukan pemangku kepentingan, NAV CANADA bakal nindakake Pemberitahuan proses Proposal sing bakal menehi kesempatan kanggo para pemangku kepentingan kanggo menehi saran babagan rekomendasi spesifik NAV CANADA.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.