24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Kongo budaya News Mbangun maneh Rwanda Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Kabar Breaking Uganda Maneka Warta

Pandhuan trekking gorila ing Afrika kirim COVID-19

Pandhuan trekking gorila ing Afrika kirim COVID-19
Pandhuan trekking gorila ing Afrika

Pelacakan gorila ing Uganda, Rwanda, lan Kongo aman lan ditindakake sajrone taun. Pamrentah sing mrentah nyebarke kabijakan pariwisata kanggo nggawe trek gorila aman lan nyenengake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ora ana pengalaman liyane sing mbandhingake cedhak lan pribadi karo gorila gunung.
  2. Safari gorila ndadekake para pelancong lan gorila bebarengan ing pertemuan sing inspirasi lan berkesan.
  3. Kajaba gorila dhewe, ana pengalaman liburan sing apik banget ing kaendahan alam ing Afrika, cuaca sing cerah, lan lingkungan sing apik banget.

Pengalaman trek gorila yaiku babagan cedhak karo gorila gunung sing wis kaancam ing papan alam. Trek gorila mbutuhake telusuran sedina muput lan interaksi karo gorila gunung. Pertemuan kasebut ditinjau minangka pengalaman satwa sing ajaib lan paling apik ing saindenging jagad.

Wis ana laporan umum saka kabeh wong sing seneng lelungan sing gorila, nggambarake pengalaman kasebut minangka sing paling apik ing kabeh pertemuan kewan liar. Tamu ing tur gorila rumangsa inspirasi, emosional, lan marem sawise ndeleng mata coklat cair saka kera sing ana gandhengane karo manungsa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.