24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Mexico Breaking News News wong Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Meksiko duwe Pahlawan Pariwisata: Manueal Flores wong sing dadi pasukan Polisi Pariwisata Federal

Draft otomatis
pahlawan.lancaran
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise nggawe pasukan kepolisian pariwisata sing sukses ing Acapulco lan Kota Mexico, Manuel Flores saiki target Departemen Kepolisian Pariwisata Nasional. Dheweke dadi pahlawan pariwisata pertama ing Meksiko dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penghargaan Pahlawan Pariwisata minangka pangakuan saka Jaringan Pariwisata Dunia kanggo wong-wong sing nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa kanggo Industri Pariwisata lan Pariwisata.
  2. Petugas Manuel Flores minangka kepala Polisi Pariwisata Kota Meksiko sing nggawe departemen Acapulco lan lagi ngenalake Polisi Pariwisata Federal sing pertama ing Meksiko.
  3. Pakaryan pejabat sing khusus iki bakal mbantu Meksiko dadi tujuan plancongan sing aman.

The Jaringan Pariwisata Dunia Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mung mbukak kanthi nominasi. The Penghargaan Pahlawan yaiku ngenali sing nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra.

Manuel Flores nggawe Meksiko dadi tujuan plancongan lan wisata sing luwih aman lan bisa ditampilake.

Pak Flores wis nindakake langkah ekstra iki lan dianugerahi penghargaan Pahlawan Pariwisata wingi. Dheweke dadi Pahlawan pertama sing diakoni ing Meksiko lan Amerika Latin. Pak Flores sing bangga melu konferensi penghargaan zoom WTN wingi.

Ketua Co-WTN Dr. Peter Tarlow ujar: "Manuel ora sabar nglokro supaya pariwisata ing Meksiko luwih aman. Sajrone COVID, Pak Flores mudhun nggawa COVID-19 kaping pindho. Saben bali lan makarya luwih angel maneh. Ing pimpinane, Polisi Pariwisata Nasional kanggo Meksiko bakal menehi pengaruh ekonomi nyata ing masa depan industri pengunjung lan negara kasebut kabeh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.