24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Line Cruise Norwegia bali menyang Belize ing wulan Agustus

Line Cruise Norwegia bali menyang Belize ing wulan Agustus
Line Cruise Norwegia bali menyang Belize ing wulan Agustus
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Pariwisata lan Hubungan Diaspora lan Dewan Pariwisata Belize nampi pengumuman Return to Service iki saka Line Cruise Norwegia

Print Friendly, PDF & Email
  • Joy Norwegia bakal nyakup Belize minangka bagean saka jadwal Karibia Kulon
  • Wis luwih saka setahun industri pelayaran ing wilayah kasebut ditanggepi
  • Warga Belize siap nampani tamu pelayaran menyang pesisir Belize maneh

Norwegian Cruise Line (NCL) ngumumake minggu kepungkur yen dheweke bakal nerusake panggilan pelabuhan menyang Harvest Caye ing Belize Kidul, tanggal 9 Agustus 2021. Norwegia Joy bakal budhal saka pelabuhan omahé ing Montego Bay, Jamaika tanggal 7 Agustus, lan bakal kalebu Belize minangka bagean saka jadwal Karibia Kulon sing suwene seminggu.

Menteri Pariwisata lan Hubungan Diaspora lan Dewan Pariwisata Belize nampi pengumuman Return to Service iki saka Norwegian Cruise Line, minangka sinyal pambukaan maneh sektor pariwisata pelayaran ing Belize. Wis luwih saka setahun industri pelayaran ing wilayah kasebut ditanggepi, lan ewonan wong Belize sing makarya ing sektor iki siap nyambut tamu pelayaran menyang pesisir Belize maneh.

Vaksinasi saiki diluncurake kanggo tenaga kerja pariwisata ing Belize, lan peningkatan bisnis pariwisata ing sektor pelayaran terus memenuhi persyaratan kanggo Sertifikasi Standar Emas (Program Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Belize kanggo Sektor Pariwisata). Kanthi kolaborasi sektor swasta lan instansi pamrentah sing relevan, Belize uga nggawe protokol kesehatan lan keamanan sing ndhukung resto aman ing Belize.

Jalur pelayaran uga nggawe protokol kesehatan lan safety lan ewonan penumpang sing sukses nggawa kapal pesiar ing Eropa lan Asia ing sawetara wulan pungkasan. NCL bakal nggunakake Program Kesehatan lan Keselamatan SailSAFE kanggo njamin keamanan para tamu nalika ing njero kapal lan ing daratan. Minangka bagean saka langkah-langkah kasebut, NCL bakal mbutuhake vaksinasi wajib kanggo kabeh kru lan tamu. Saben tujuan ing itinerary uga bakal dioperasikake karo protokol sing disempurnakake. Kapal kasebut wis ngalami renovasi ekstensif kayata sistem filtrasi udara kelas medis sing dianyari, upgrade fasilitas medis, tata ruang area sing direnovasi kanggo nemokake jarak sosial lan stasiun sanitasi sing ditingkatake, kanggo sawetara jeneng.

Presiden lan Kepala Eksekutif NCL Harry Sommer ujar, "Sajrone setaun sawise wiwitan kita nundha pelayaran, wektune wis teka nalika kita bisa menehi kabar babagan comeback pelayaran sing apik kanggo para tamu sing setya. Kita wis ngupayakake kanthi aktif maneh babagan operasi maneh, fokus ing pengalaman tamu kanthi kesehatan lan safety sing utama. Kasedhiyan vaksin COVID-19 sing saya akeh wis dadi game changer. Vaksin kasebut, dikombinasikake karo protokol kesehatan lan keamanan sing didhukung ilmu pengetahuan, bakal mbantu kita menehi tamu apa sing kita yakin bakal dadi plancongan paling sehat lan paling aman ing segara. "

Bali pariwisata pelayaran minangka langkah penting ing upaya Belize kanggo mbalekake ekonomi. Ing wulan pungkasan, NCL nyumbang luwih saka $ 225,000 kanggo barang-barang garing lan panganan kanggo entuk manfaat kanggo kulawarga Belizean lan komunitas kidul liyane ing Distrik Stann Creek lan Kota Belize. Sumbangan kasebut mbantu warga masarakat lokal kena pengaruh ekonomi saka efek pandemi global. Amarga sektor kasebut terus menehi prioritas kanggo kesehatan lan safety para tamu lan warga lokal, Belize duwe komitmen kanggo ngawasi lan persiyapan sing dibutuhake kanggo nyambut panggilan pelayaran tambahan ing wulan-wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.