Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica sukses ing manajemen COVID

Dominica sukses ing manajemen COVID
Dominica sukses ing manajemen COVID
ditulis dening Harry Johnson

Dominica sukses mungkasi panyebaran COVID-19 kanggo warga lan pengunjung

Print Friendly, PDF & Email
  • Kasus COVID Dominica wis kurang, kontrol kanthi apik lan minimal
  • Dominica wis ngleksanakake protokol kedatangan kanthi mahir
  • Program Aman ing Alam Dominica fokus ing liburan ditambah karo kesehatan lan keamanan

Kanggo pulo cilik Karibia, Dominica wis ngleksanakake kanthi apik protokol kedatangan sing ngidini para wisatawan bisa ngunjungi lan nikmati pulau kasebut, nalika mandheg panyebaran COVID-19 kanggo warga lan pengunjung. 

Liwat sinergi upaya protokol kesehatan lan keamanan sing ketat, sing dikuatake karo program perawatan kesehatan primer sing intensif, lan sertifikasi mitra pulau, kasus COVID Dominica kurang, dikontrol kanthi apik lan minimal. Saiki 39% populasi target wis divaksinasi nalika drive terus dilanjutake ing komunitas kanggo entuk persentase populasi sing divaksinasi luwih gedhe. Nganti saiki, 25% saka total populasi wis divaksinasi. Kanthi matur nuwun sanget, Dominica ora ngalami kematian COVID, lan masarakat nul nyebar.

Kanthi ngrancang strategis, Dominica nawakake kesempatan kanggo para tamu ngunjungi pulau kasebut liwat program 'Aman ing Alam' sing apik. Merek Aman ing Alam njamin manawa pengunjung saka tujuan sing dhuwur menyang Dominica duwe pengalaman sing dikelola sajrone 5-7 dina pisanan tekane ing Dominica lan nyakup pengalaman tujuan kanggo nyakup wisata darat lan banyu lan nggabungake atribut kesehatan sing unik menyang Dominica. Nyedhiyakake "pengalaman sing dikelola" ing "gelembung pariwisata" sing diarani akomodasi, transportasi, atraksi, spa, restoran lan aktivitas adhedhasar banyu sing kabeh wis disertifikasi, nggawe manawa pengunjung mesthi rumangsa aman lan disambut nalika njaga kebersihan lan keamanan protokol Pengunjung saka tujuan sing duwe resiko dhuwur bakal dites dina kaping 5. Program kasebut kalebu layanan concierge sing disedhiyakake dening kabeh properti Safe In Nature sing disertifikasi, sing bakal nuntun tamu liwat kabeh proses, kalebu jadwal janjian, koordinasi pembayaran. Yen pangujian ora ana ing situs, host bakal ngatur transfer kasebut. Asil tes saiki dibalekake sajrone 24-48 jam kanggo tundhuk karo pandhuan 72 jam.

Kajaba iku, pulau kasebut dianugerahi Stempel Plancongan Aman dening Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia sing negesake manawa protokol kesehatan lan tujuan tujuan kasebut memenuhi standar sing ditampa global. Dominica uga nawakake program visa tinggal jangka panjang ing Work in Alam kanggo para wong sing pengin tetep ing Dominica nganti 18 wulan. 

Dominika Aman ing Alam program intine fokus ing liburan ditambah karo kesehatan lan keamanan, kombinasi sing disenengi kanggo para plancong. Dominica nyedhiyakake para pengunjung kanthi nyilem sing misuwur ing saindenging jagad, papan-papan sing ora ana gandhengane lan atraksi sing sampurna kanggo jarak, hiking kelas ndhuwur, metu saka uwal romantis sing biasa, pedunung Kalinago pribumi, masakan sing sehat lan enak kanggo nambah kekebalan awak lan liya-liyane. Dominica ora mung liburan, nanging panemuan lan lelungan menyang Dominica utamane saiki, bisa dadi transformatif lan nyenengake. Yen sampeyan kepengin ngilangi rasa kuwatir lan ngisi bahan bakar, mula ora katon adoh saka pulau Dominica, plancongan sing ora rame lan aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.