Airlines aviation Warta Breaking Chili Pitakonan News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

CEO JetSmart Airline babagan munggah-mudhun COVID

CEO JetSmart Airline babagan munggah-mudhun COVID
CEO JetSmart Airline ing COVID

Lori Ranson, Analis Senior kanggo Amerika, bubar duwe kesempatan kanggo ngobrol karo CEO JetSmart Airline Estuardo Ortiz babagan apa sing kedadeyan karo maskapai nalika pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawetara panggonan ing Amerika Latin kudu nggawe shutdown liyane amarga ana gelombang anyar COVID-19 coronavirus.
  2. Kepiye pengaruh iki kanggo pemulihan penerbangan kaya sing dideleng saka CEO JetSmart Airline Estuardo Ortiz?
  3. Apa watesan perjalanan saiki lan ing endi kapercayan konsumen lan pemulihan ekonomi tetep ana?

Babagan siji-sijine perkara sing aman diucapake ing jagad COVID-19 saiki yaiku manawa penerbangan biasane kerja keras banget supaya swiwine bisa munggah maneh, wong-wong bali kerja, lan bathi wis ora ana wates maneh.

Ing sawijining wawancara karo Kepala Eksekutif CEO JetSmart Airline Estuardo Ortiz, dheweke ngomong babagan COVID munggah-mudhun kanggo maskapai karo Lori Ranson saka CAPA - Pusat Penerbangan lan nyritakake apa sing ditindakake maskapai iki kanggo munggah saka awu virus corona. Waca - utawa lungguh maneh lan ngrungokake - ijol-ijolan sing wawasan iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.