Breaking Jamaica News Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal lan Pantai Resor ningkatake komitmen kanggo inklusi

Pilih basa sampeyan
Draft otomatis
Aktris lan Aktivis Autisme Holly Robinson Peete seneng nginep ing Sandal and Beaches Resorts bebarengan karo Julia, sawijining Muppet with Autism sing nyedhiyakake kegiatan resor kanggo wong-wong sing kelainan sensori.

Ing perayaan Wulan Penerima Autisme, Resor Sandal lan Pantai nambahake penawaran ing resor kulawarga sing mewah ing Jamaika lan Turki lan Caicos, ing resor kasebut bakal didhaptar ulang dadi Pusat Autisme Bersertifikat Lanjutan (ACAC).

Print Friendly, PDF & Email
  1. Siji saka 54 bocah sing didiagnosis kena autisme ing Amerika Serikat.
  2. Sandal lan Pantai Resorts tekad kanggo kulawarga sing duwe anak ing spektrum autisme, supaya pengalaman plancongan sing aman, nyenengake, lan kepenak cocog karo kabutuhane.
  3. Anggota tim Beaches Resorts ing Jamaika lan Turki & Caicos bakal melu latihan autisme maju amarga resort kasebut dikonfirmasi maneh.

Sandal lan Pantai Resor minangka bagean saka Sandals Resorts International sing dadi perusahaan induk saka 5 merek resor ing pitung negara. Beaches Resorts minangka operator resort mewah kanggo pasangan lan kulawarga ing Karibia, didegake ing taun 1997.

Kanggo ngurmati Wulan Penerima Autisme, Beaches® Resorts ngumumake komitmen sing luwih gedhe kanggo kulawarga karo bocah sing duwe spektrum autisme, supaya pengalaman plancongan sing aman, nyenengake, lan kepenak disesuaikan karo kabutuhane.

Kanthi siji saka 54 bocah sing didiagnosis duwe autisme ing AS, lelungan kebutuhan khusus terus dadi salah sawijining segmen plancongan kulawarga sing paling cepet lan sing durung entuk layanan banget. Mbangun kemitraan sing ana karo Dewan Kredensial Internasional lan Standar Pendidikan Terus (IBCCES) - pimpinan global pelatihan kelainan kognitif lan sertifikasi - Pantai Resor wis nambah akreditasi Pusat Autisertifikasi Lanjutan (ACAC) nganti taun 2023 lan terus dadi jagad perusahaan resor ACAC pertama lan mung negesake dedikasine kanggo njamin saben kulawarga bisa ngrasakake pengalaman plesiran Mewah Termasuk® sing menang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.