Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Chili Pitakonan Investments News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

CEO Sky Airline babagan tantangan COVID ing Amerika Selatan

CEO Sky Airline babagan tantangan COVID ing Amerika Selatan
CEO Sky Airline babagan tantangan COVID ing Amerika Selatan

Wakil Presiden Regional ing Amerika kanggo IATA, Peter Cerda, bubar wawancara karo Jose Ignacio Dougnac, CEO Sky Airline.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing umur 36 taun, Jose Ignacio Dougnac dadi CEO paling enom ing industri penerbangan Amerika Selatan.
  2. Maskapai kasebut nyiyapake keamanan, wong, lan kesinambungan minangka telung prioritas utama kanggo ngatur krisis COVID.
  3. Sky Airline wis kerja bareng karo pamrentah kanggo ngangkut barang lan vaksin.

CEO Sky Airline Jose Ignacio Dougnac ngomong babagan tantangan lan kesempatan ing Amerika Selatan sajrone pandemi COVID-19.

Sesi kasebut diwiwiti karo Peter Cerda matur nuwun CAPA - Pusat Penerbangan kanggo kesempatan kanggo moderat diskusi karo salah sawijining CEO sing bakal teka ing Amerika Latin. CEO Sky Airlines, Jose Ignacio Dougnac, dadi pucuk utama ing maskapai kasebut udakara setaun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.