24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Breaking Ethiopia Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ethiopian Airlines ngirim vaksin COVID-19 menyang São Paulo, Brasil

Ethiopian Airlines ngirim vaksin COVID-19 menyang São Paulo, Brasil
Ethiopian Airlines ngirim vaksin COVID-19 menyang São Paulo, Brasil
ditulis dening Harry Johnson

Ethiopian Airlines ngangkut vaksin COVID-3.5 19 yuta saka Shanghai menyang São Paulo, Brasil, liwat Addis Ababa

Print Friendly, PDF & Email
  • Ethiopian Airlines melu perang nglawan pandemi wiwit wabah virus kasebut
  • Ethiopian Airlines nambah kapasitas kiriman kargo kanthi ngatur maneh
  • pesawat penumpang
  • Étiopia duwe peran teladan ing distribusi PPE ing saindenging jagad

Grup Airlines Ethiopian, maskapai penerbangan paling misuwur ing Afrika, wis ngeterake 3.5 Juta dosis
vaksin COVID-19 saka Shanghai menyang São Paulo, Brasil, liwat Addis Ababa. Vaksin kasebut teka ing Brasil dina Kamis, 15 April 2021. Nganti saiki, Layanan Cargo lan Logistik Ethiopia wis ngangkut luwih saka 20 Yuta vaksin menyang luwih saka 20 negara.

Klompok Airlines Ethiopian CEO Mr. Tewolde GebreMariam ujar "Minangka pan sing utama
Maskapai penerbangan Afrika, kita melu perang nglawan pandemi wiwit wabah virus kasebut. Komitmen kita kanggo nglawan pandemi lan nylametake nyawane ora tetep ana ing Afrika lan liya-liyane. Aku rumangsa yen pangiriman vaksin sing efisien lan tepat wektu bakal nylametake jutaan nyawa sing bisa ilang amarga ora duwe akses menyang vaksin. Kita pengabdian kanggo ngangkut vaksin global karo armada modern, infrastruktur sing wis mapan lan karyawan sing rajin. Aku seneng amarga kita wis wiwit tekan Afrika lan kita bakal terus main ing global
distribusi vaksin. Upaya kolaborasi kita minangka cara siji-sijine kanggo metu ing wektu kritis iki, supaya distribusi lan transportasi vaksin sing padha dikarepake. ''

Ethiopian Airlines nambah kapasitas kiriman kargo kanthi ngatur maneh
pesawat penumpang lan ngenalake teknologi anyar. Maskapai kasebut wis dadi pilihan mitra kargo minangka asil saka keprigelan, kemampuan kanggo nyimpen lan nggawa pangiriman sensitif wektu kayata obat-obatan. Iki dadi peran teladan ing distribusi PPE ing saindenging jagad sing nyebabake pemilihan Bandara Internasional Addis Ababa Bole minangka pusat udara kemanusiaan dening agensi PBB.

Saiki, wong Etiopia nggawe fasilitas produksi es garing ing omah yaiku
saged ngasilake es 9,000kg saben dinten kangge nyiapake kebutuhan tambahan vaksin kanggo vaksin sing diproduksi dening Pfizer-BioNTech & Moderna sing mbutuhake lingkungan sing adhem banget kanggo transportasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.