Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Penumpang trauma amarga mabur ing mesin mabur sing nuntut United Airlines

Penerbangan UA 328 Boeing 777-200 arep menyang Honolulu nalika patang menit sawise diluncurake bledosan, lan mesin sisih tengen ditelan geni.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penumpang nyekseni pesawat kasebut murub ing sisih tengen swiwi
  • Pilot bisa ndharat pesawat kanthi siji mesin
  • Tuntutan ukum miturut ukum nuduh paling ora $ 50,000 kanggo kerusakan ing Pengadilan Sirkuit Cook County

Kantor Hukum Clifford saiki ngajokake loro tuntutan hukum ing Illinois Airlines atas jenenge loro penumpang sing ngalami trauma signifikan amarga pesawat sing ngalami mesin rusak nalika lelungan saka Denver menyang Hawaii ing Februari 20, 2021.

Penerbangan UA 328 Boeing 777-200 arep menyang Honolulu nalika patang menit sawise diluncurake bledosan, lan mesin sisih tengen ditelan geni. Pilot dipeksa bali menyang Denver amarga penumpang nyakseni pesawat kasebut kebakar ing sisih tengen swiwi lan mesin kasebut dilaporake ilang. Suara banter bisa keprungu ing perekam swara kokpit pesawat sing banjur pulih.

Pilot bisa ndharat pesawat kasebut kanthi siji mesin lan Administrasi Penerbangan Federal (FAA) wiwit nglaporake manawa nyelidiki pesawat liyane kanthi mesin sing padha kanggo ndeleng manawa cacat kasebut nyebar. Wektu penerbangan teror 24 menit sadurunge pesawat kasebut ke darat.

Tuntutan ukum sipil sing nuntut paling ora kerusakan $ 50,000 ing Pengadilan Sirkuit Cook County negesake trauma lan kasusahan sing dialami kanggo loro penumpang sing manggon ing Hawaii. 

"Penumpang ing penerbangan iki ngira bakal dadi sing terakhir," ujare Robert A. Clifford, pendiri lan mitra senior ing Kantor Hukum Clifford ing Chicago, sawijining perusahaan penerbangan sing misuwur kanthi internasional. Dheweke dadi penasihat utama ing kacilakan pesawat Boeing 737 MAX sing nabrak ing Ethiopia rong taun kepungkur, mateni kabeh 157 kapal. Dheweke makili kulawarga saka 72 korban kasebut. "Bayangake kaya penumpang sing ndeleng ing jendhela pesawat lan tanpa daya nonton mesin kasebut lagi kobongan. Teror sing sampeyan alami suwene umur. "

Video sing dikirim ing Twitter saka darurat nuduhake mesin sing kebak geni nalika pesawat mabur. Sepotong pesawat ditemokake ing ngisor ing ngisor iki, kalebu lebu sing nabrak omah lan ilang sawetara setengah lusin tim nalika latihan bal-balan ing lapangan sing cedhak.

Rong atus patang puluh wong mlebu pesawat kasebut lan akeh sing mengko nglaporake yen ndedonga bali menyang bandara, ngarep-arep bisa ndeleng anak maneh. Sawetara wis ngubungi Kantor Hukum Clifford amarga trauma sing dialami lan supaya bisa entuk wangsulan babagan kedadeyan kasebut.

Dewan Keselamatan Transportasi Nasional (NTSB) nganakake penyelidikan babagan kacilakan kasebut sing bisa nganti setaun utawa luwih kanggo rampung.

Print Friendly, PDF & Email