Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Tren ing Pariwisata Dunia: Program KTT WTTC kanggo Cancun

Menentang kabeh rintangan, Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) bakal diluncurake karo puncak global ing Cancun Mexico wulan iki. Acara iki minangka target tren, ing endi pimpinan utama bakal kumpul kaping pisanan sawise pecah COVID.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) menehi gambaran sing ora jelas babagan program sing dikepung aksi ing KTT Pariwisata Tahunan Global mbesuk ing Cancun, Meksiko, tanggal 26 April lan 27 April 2021.
  2. Jaringan Pariwisata Dunia anggota bakal bisa sesambungan kanthi virtual ing acara pangaturan tren sing langsung diluncurake ing Situs web Jaringan Pariwisata Dunia. Anggota WTN bakal bisa ngrembug masalah ing WhatsApp Anggota lan Grup Linkedin WTN.
  3. Temokake sapa sing bakal ana ing Cancun, sapa sing bakal ngomong, lan topik apa kanggo mbukak jagad kanggo normal ing plancongan lan pariwisata.

Bekerjasama karo WTTC lan WTN, eTurboNews bakal langsung stream acara ing kabeh platform kalebu eTurboNewssitus lan livestream.lancaran ing April 26 lan 27.

Juergen Steinmetz, sing dadi ketua lan pangadeg Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) lan uga penerbit eTurboNews, bakal rawuh ing puncak penting ing Cancun iki. Anggota WTN kanthi fisik ing KTT Cancun diajak dilebokake ing jangkoan langsung. Kabeh Anggota WTN bisa menehi komentar lan ngrembug masalah babagan WhatsApp lan Linkedin Group mung kanggo anggota. Kanggo dadi anggota WTN, bukak www.wtn.travel/register

Klik ing kaca sabanjure kanggo ngerteni luwih lengkap babagan pertemuan puncak WTTC, program, lan para peserta.

Print Friendly, PDF & Email