WTTC: Plancongan lan Pariwisata kanthi cara pemulihan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
WTTC: Ing dalan kanggo pulih

Nalika jagad wiwit mbukak maneh lelungan lan pariwisata, rapat lan konferensi - kanthi langsung, sampeyan kudu ngakoni kepiye supaya bisa diakses bakal ngluncurake bisnis ing arah sing bener.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nyedhiyakake lelungan sing bisa diakses minangka prekara sosial lan kesempatan bisnis.
  2. WTTC wis nyiyapake pandhuan penting adhedhasar kerangka pimpinan, ahli, lan organisasi pamrentah.
  3. Pedoman kasebut ngetutake struktur sing padha karo Pedoman inklusi & keragaman tingkat tinggi lan pedoman kesehatan mental.

Dewan Wisata & Pariwisata Dunia (WTTC) dina iki ngluncurake pedoman tingkat tinggi anyar kanggo inklusi lan aksesibilitas ing sektor iki sing fokus karo pengalaman para plancongan cacat lan bakal mbantu sektor Pariwisata & Pariwisata dadi papan sing luwih inklusif.

Pedoman inovatif lan penting iki disusun adhedhasar wawasan lan kerangka kerja sing dikembangake dening pimpinan sektor swasta ing Pariwisata & Pariwisata, ahli perjalanan lan cacat, lan riset saka organisasi antar pemerintah.

Dibagi dadi papat pilar, pedoman kasebut ngetutake struktur sing padha karo Pedoman inklusi & keragaman tingkat tinggi lan pedoman kesehatan mental sing diluncurake WTTC sajrone nem wulan kepungkur.

Pilar kunci papat kalebu:

Print Friendly, PDF & Email