Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Filipina Breaking News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

China SF Airlines nglantik rute anyar Shenzhen-Manila

China SF Airlines nglantik rute anyar Shenzhen-Manila
China SF Airlines ngresmikake rute anyar Shenzhen-Manila
ditulis dening Harry Johnson

rute anyar bakal nggedhekake jaringan maskapai menyang 79 tujuan ing omah lan luar negeri

Print Friendly, PDF & Email
  • SF Airlines mabur saka Shenzhen menyang Manila, Filipina
  • Rute anyar bakal nyedhiyakake layanan kargo udara sing efisien antara China lan Filipina
  • Rute Shenzhen-Manila bakal weruh papat penerbangan maneh saben minggu

SF Airlines China ngumumake peluncuran rute kargo internasional anyar sing ngubungake China China kidul lan ibukota Filipina, Manila.

Miturut maskapai kargo udara Tiongkok, rute anyar kasebut bakal nggedhekake jaringan maskapai menyang 79 tujuan ing omah lan ing luar negeri.

Rute kasebut diarepake bakal nyedhiyakake layanan kargo udara sing efisien antara China lan Filipina, utamane nggawa barang e-commerce lintas-wates lan produk pertanian seger.

Rute Shenzhen-Manila bakal nyumurupi patang penerbangan pulang-pergi mingguan nggunakake kapal angkut kabeh B757-200, kanthi kapasitas transportasi barang mingguan luwih saka 220 ton.

Kantor pusat ing Shenzhen, SF Airlines minangka cabang penerbangan saka raksasa pengiriman Tiongkok SF Express. Saiki ngoperasikake armada saka 64 kapal angkut kabeh-kargo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.