24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kanada ing Kanada nyiyapake checkpoint wates COVID-19 kanggo mungkasi para turis sing ora penting

Kanada ing Kanada nyiyapake checkpoint wates COVID-19 kanggo mungkasi para turis sing ora penting
Kanada ing Kanada nyiyapake checkpoint wates COVID-19 kanggo mandheg lelungan sing ora penting
ditulis dening Harry Johnson

Ontario ngumumake pos pemeriksaan virus corona ing wates karo provinsi Quebec lan Manitoba

Print Friendly, PDF & Email
  • Ontario kanggo mandheg lan nolak kabeh lelungan sing ora penting saka provinsi liyane
  • Watesan perjalanan New Ontario bakal diwiwiti dina Senen, 19 April
  • Ketentuan anyar kanggo ngetrapake aturan lockdown COVID-19 sing wis paling ketat ing Amerika Utara

Pejabat ing CanadaOntario dina iki ngumumake manawa provinsi kasebut nyiapake pos-pos pemeriksaan COVID-19 ing tapel watese karo provinsi Manitoba lan Quebec sing cedhak kanggo mungkasi lan nolak kabeh wong sing ora penting.

Miturut Perdana Menteri Doug Ford, larangan perjalanan sing anyar bakal diwiwiti dina Senen, 19 April, lan mung wong sing kudu mlebu ing Ontario kanggo kerja, nampa perawatan medis utawa ngirim barang sing diijini nglintasi wates provinsi. Ford uga nambah pesenan ing omah kanggo warga Ontario nganti nem minggu saka patang minggu lan menehi kekuwatan anyar marang polisi kanggo ningkatake larangan pandemi.

Pranata anyar kasebut ngetrapake aturan lockdown COVID-19 sing diterangake Ford minangka sing paling ketat ing Amerika Utara. Rapat njaba ruangan karo wong liya saka rumah tangga liyane dilarang miturut pesanan anyar, lan watesan kapasitas kanggo pengecer gedhe bakal dikurangi nganti 25% saka normal.

Rapat agama njero ruangan bakal diwatesi maksimal 10 wong, lan proyek konstruksi sing ora penting ditanggepi. Uga ana watesan anyar ing papan hiburan ing njobo, kayata lapangan bal-balan lan lapangan dolanan.

Ford njaluk pamrentah federal Kanada kanggo ngencengi kontrol wates internasional lan luwih matesi perjalanan udara menyang negara kasebut. Kanada nyipta rekor sedina anyar kanggo kasus COVID-19 anyar ing dina Kamis, kanthi 9,561. Saklawasé setengah kasus kasebut ana ing Ontario, sing lagi ngatasi rawat inap ing rumah sakit COVID-19 nalika varian anyar nyebar virus.

"Kita kalah karo varian lan vaksin," ujare Ford. "Kecepatan pasokan vaksin durung bisa digunakake kanggo nyebarake varian COVID anyar. Kita lagi tumit. Nanging yen digali, tetep mantep, kita bisa mbalikke. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.