24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Breaking News Internasional Industri Hospitality India Breaking News Investments News Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

India lan Sri Lanka: Plancongan tetanggan

India lan Sri Lanka: Plancongan tetanggan
India lan Sri Lanka
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ing langkah sing disambut dening kabeh pihak, Sri Lanka wis dadi negara paling anyar sing India mlebu perjanjian gelembung udara.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sri Lanka minangka negara kaping 28 sing India mlebu perjanjian gelembung perjalanan kanggo nggampangake layanan udara ing antarane rong negara kasebut.
  2. India lan Sri Lanka nuduhake wates laut sing dipisahake karo Selat Palk.
  3. Biyen, layanan feri kanggo turis diluncurake nanging ditundha bola-bali amarga panggunaane kurang.

Gelembung lelungan udara anyar ing antarane India lan Sri Lanka bakal ngidini maskapai penerbangan saka rong negara kasebut bisa mabur menyang negara masing-masing. Sri Lanka minangka tangga teparo India, kanthi ikatan dawa ing pirang-pirang bidang, lan ana hubungan budaya lan budaya sing jero ing antarane 2 negara kasebut.

India iku siji-sijine tangga teparo Sri Lanka, nuduhake wates laut sing dipisahake karo Selat Palk. Kaloro negara kasebut minangka republik ing Persemakmuran Bangsa-Bangsa, nyekel posisi strategis ing Asia Kidul lan ngupayakake nggawe payung keamanan umum ing Samodra India.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India