Biosecurity bakal njaga KTT Global WTTC ing Cancun aman

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Biosecurity bakal njaga KTT Global WTTC ing Cancun aman

Wakil WTTC siyap-siyap budhal menyang Cancun, Meksiko kanggo rawuh ing KTT Global 2021 Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia. WTTC kerja sama karo Pusat Konvensi Istana Bulan, Global Rescue lan Negara Bagian Quintana Roo Meksiko nggawe skema Biosekuriti supaya para delegasi aman.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia ngetokake Rencana Kesehatan lan Keselamatan kanggo KTT WTTC mbesuk ing Cancun, Meksiko, 25-27 April 2021
  2. Pemenang sejati ing latihan iki kanggo nduduhake konferensi sing aman sajrone COVID-19 yaiku Global Rescue, perusahaan sing berbasis ing AS sing menehi pandhuan lan penyelamatan kanggo para delegasi yen prelu.
  3. Rencana kesehatan lan safety wis diproduksi dening WTTC lan Pamrentah Negara Quintana Roo lan negesake langkah-langkah sing ditindakake panitia gabungan Biosecurity kanggo nggawe lingkungan / gelembung aman kanggo 2021 WTTC Global

Panitia Biosekuritas gabungan kanggo nggawe lingkungan / gelembung sing aman kanggo KTT Global WTTC 2021, Pusat Konvensi Bulan Istana, Cancun, Meksiko.

Mangkene pandhuan kanggo nekani delegasi sing ditampa dina iki saka WTTC.

Sadurunge budhal ing perjalanan, disaranake sampeyan:

Print Friendly, PDF & Email