Ketahanan Pariwisata Nggawe Tren KTT WTTC ing Cancun

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Ketahanan Nggawe Panggung kanggo KTT WTTC ing Cancun

Nggunakake KTT WTTC mbesuk ing Cancun minangka titik wiwitan, para pamimpin pariwisata nggawe panggung kanggo mbangun normal sing anyar.

Ora preduli yen dheweke rawuh ing puncak kasebut kanthi langsung utawa ngucapake suarane, WTTC bakal miwiti proses nggabungake industri kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ketahanan pariwisata yaiku CEO WTTC Gloria Guevara, lan Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika sing misuwur. Bartlett minangka otak ing mburi Global Pariwisata Ketahanan lan Pusat Manajemen Krisis .
  2. Prestasi Guevara yaiku ngetokake KTT WTTC ing Cancun lan nggabungake para pemimpin perusahaan sing paling berpengaruh. Suwe-suwe dheweke bisa nemokake cara lan nyambung sektor publik ing wektu kasebut Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) ing Madrid nduwe kekirangan banget.
  3. Bartlett minangka pejabat publik kanthi pengaruh sing luar biasa. Ing artikel iki, dheweke nerangake babagan carane promosi industri pariwisata pasca COVID sing luwih mantep, lan iki bisa uga dadi panggung KTT WTTC ing Cancun.

Hon. Menteri Pariwisata Edmund Bartlett, a Pahlawan Pariwisata dening Jaringan Pariwisata Dunia, wis bisa ndeleng jagad iki saka global lan ora mung saka perspektif lokal. Tanpa pimpinan efektif ing Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) Menteri Bartlett bisa asring ngilangi kekosongan kasebut.

Kanthi mbesuk Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia KTT ing Cancun, para pimpinan nyiapake tahapan lan tren sing dibutuhake kanggo nuntun jagad nggawe normal kanggo sektor pariwisata. Ora ana gandhengane sapa sing melu ing puncak puncak, nanging nilai simbolis banget kanggo inspirasi para pimpinan supaya bersatu.

WTTC nduduhake ketahanan pariwisata global. Diarepake puncak Cancun bakal dadi lanjutan proses pembangunan agresif kanggo industri pariwisata lan pariwisata

Mangkene sing Hon. Edmund Bartlett nulis kanggo Jamaika Gleaner dina iki lan kasedhiya kanggo eTurboNews.

Print Friendly, PDF & Email