24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kroasia Yunani Breaking News Warta Breaking Islandia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United Airlines nambah penerbangan anyar Kroasia, Yunani lan Islandia nalika negara-negara mbukak maneh kanggo para plancong sing divaksinasi

United Airlines nambah penerbangan anyar Kroasia, Yunani lan Islandia nalika negara-negara mbukak maneh kanggo para plancong sing divaksinasi
United Airlines nambah penerbangan anyar Kroasia, Yunani lan Islandia nalika negara-negara mbukak maneh kanggo para plancong sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

United menehi pilihan liyane kanggo lelungan musim panas kanthi mabur langsung menyang negara sing wiwit dibukak maneh kanggo pengunjung sing divaksinasi

Print Friendly, PDF & Email
  • Wiwit wulan Juli, United bakal nawakake penerbangan langsung anyar saka Bandara Internasional Newark Liberty menyang Dubrovnik, Kroasia
  • Wiwit wulan Juli, United bakal nawakake penerbangan langsung anyar saka Bandara Internasional Washington Dulles menyang Athena, Yunani
  • Miwiti wulan Juli, United bakal nawakake penerbangan langsung anyar saka Bandara Internasional O'O'Hare menyang Reykjavik, Islandia

United Airlines nambahake telung penerbangan anyar menyang jaringan internasional, menehi luwih akeh pilihan kanggo lelungan musim panas kanthi mabur langsung menyang negara-negara sing wiwit mbukak maneh pengunjung sing divaksinasi. Wiwit wulan Juli, Airlines bakal nawakake penerbangan langsung anyar saka Bandar Udara Internasional Newark Liberty menyang Dubrovnik, Kroasia, saka Bandara Internasional Washington Dulles menyang Athena, Yunani lan saka Bandara Internasional O'Hare menyang Reykjavik, Islandia, kabeh tundhuk persetujuan pemerintah.

Pusat Plancongan-Ready United ngidini para pelanggan ngunggah dokumentasi uji coba lan vaksin COVID-19, lan nduwe sertifikasi sadurunge check-in supaya para pelanggan bisa entuk pass boarding sadurunge mlebu bandara. United minangka siji-sijine maskapai sing nindakake iki kanthi lancar ing aplikasi seluler maskapai.

Penambahan rute anyar kasebut nuduhake tambah minat ing antarane para pelanggan United: ing wulan pungkasan, telusuran ing United.com kanggo penerbangan menyang Kroasia, Yunani lan Islandia nganti 61%. Lan pelanggan bisa memesan lelungan wiwit dina iki ing United.com lan ing aplikasi seluler United.  

"Nalika negara-negara ing saindenging jagad miwiti proses pambukaan maneh, para plancongan seneng banget plancongan kanthi tujuan sing ditunggu-tunggu menyang tujuan internasional sing anyar," ujare Patrick Quayle, wakil presiden jaringan internasional lan aliansi. "Telung rute anyar iki mbukak kunci kaendahan alam ing njobo kanggo para tamu. Dheweke uga minangka conto paling anyar kepiye United tetep lincah ing pembangunan jaringan kita. ”

Croatia

United rencana nambah siji-sijine layanan nonstop antara AS lan Kroasia tanggal 8 Juli, kanthi layanan menyang Dubrovnik ing Pesisir Dalmatian Kroasia. Maskapai kasebut bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan antarane Newark lan Dubrovnik nganti 3 Oktober ing Boeing 767-300ER kanthi 30 kursi kelas bisnis United Polaris. Penerbangan bakal diwiwiti dina Senin, Kamis, lan Setu saka Newark lan dina Selasa, Jumuah, lan Minggu saka Dubrovnik lan bakal waktune nyambung ing Newark menyang luwih saka 65 kutha ing Amerika Utara. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.