Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hasil kargo udhara Maret 2021 - tandan campuran

Hasil kargo udhara Maret 2021 - tandan campuran
Hasil kargo udhara Maret 2021 - tandan campuran
ditulis dening Harry Johnson

Maret 2021 minangka wulan sing paling katon loro ing memori urip kargo udara

Print Friendly, PDF & Email
  • Pemulihan kanthi ati-ati ing wiwitan taun 2021 dihentikan ing paruh pertama wulan Maret
  • Kanggo Amerika Serikat Atlantik Selatan, AS Midwest, Taiwan, Thailand, Belgia lan Kenya, Maret 2021 minangka wulan paling apik wiwit taun 2018
  • Kapasitas kapal barang ing wulan Maret nambah 7% - kurang saka kapasitas kargo ing pesawat penumpang

Angka pungkasan Maret kargo udara nuduhake kenaikan taun-taun (YoY) ing saindenging jagad 21%. Kanggo ngerteni persentase iki, asil rinci kanggo Maret 2020, yaiku wulan sing paling penting, ing memori urip kargo udara, kudu dibahas maneh

Pangowahan YoY ing periode 1-15 Maret 2021, ana -0.2%, nanging tuwuhane YoY ing paruh kaping pindho wulan iki + 44%, pangeling sing jelas yen kunci pertama wiwit nyakot kargo udara ing pertengahan Maret Taun 2020

Nalika pemulihan kanthi ati-ati ing wiwitan taun 2021 (+ 1.1% YoY sajrone 2 wulan kapisan) dihentikan ing paruh pertama wulan Maret (-0.2% YoY), mula ana pitakonan apa paruh kapindho ngowahi tren maneh. 

Ahli industri ndeleng dhisik babagan pangembangan volume kanggo 30 pasar paling gedhe. Kanggo enem wong (asale USA Atlantik Selatan, AS Midwest, Taiwan, Thailand, Belgia lan Kenya), Maret 2021 minangka wulan paling apik wiwit Januari 2018.

Mangkene uga kanggo pasar tujuan China-Timur, Korea Selatan, Jepang, Belgia, Walanda lan USA-Midwest. Asal-usul utama liyane, utamane China Timur Lor lan Tengah, Prancis, Inggris, India, lan Australia, durung pulih. Wulan Maret tetep luwih saka 20% ing sangisore wulan paling apik sajrone telung taun kepungkur. Mangkene uga tujuan sing dituju ing Australia, Kanada Wétan, China Lor, Spanyol, Afrika Selatan lan Amerika Serikat Lor.

Ing saindenging jagad, Maret 2021 mung luwih murah tinimbang wulan sing padha ing taun 2018 lan 2019. Iki luwih apik banget nalika nganggep penurunan kapasitas kargo sing gedhe banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.