Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pendhudhuk Cape Town dievakuasi nalika kobongan Gunung Mountain gedhe banget

Pendhudhuk Cape Town dievakuasi nalika kobongan Gunung Mountain gedhe banget
Pendhudhuk Cape Town dievakuasi nalika kobongan Gunung Mountain gedhe banget
ditulis dening Harry Johnson

Pusat manajemen risiko bencana Cape Town nerbitake pratelan, supaya warga kutha kudu waspada

Print Friendly, PDF & Email
  • 250 petugas pemadam kebakaran lan personel darurat dikerahkan menyang kampus universitas lan Taman Nasional Mountain Mountain
  • Papat helikopter digunakake kanggo nyelehake banyu ing wilayah sing kaancam
  • Gagal metu saka kontrol nggawe angin dhewe nambah tarif panyebaran

Perpustakaan bersejarah Universitas Cape Town dibakar lan udakara 4,000 siswa sing dievakuasi nalika kebakaran murub ing lereng Pegunungan Meja Cape Town nyebar menyang kampus.

Nalika petugas pemadam kebakaran nyemprotake banyu jet kanggo ngilangi kebakaran, paling ora rong lantai Perpustakaan Jagger sing akeh arsip lan koleksi buku sing dibakar.

Bangunan kampus liyane uga diobong, lan kincir angin bersejarah ing sacedhake kobong.

Luwih saka 250 petugas pemadam kebakaran lan personel darurat dikerahkan menyang kampus universitas lan Taman Nasional Mountain Mountain. Papat helikopter digunakake kanggo nyelehake banyu ing wilayah sing kaancam, ujare pejabat Cape Town.

Pusat manajemen risiko bencana Cape Town nerbitake pratelan, supaya warga kutha kudu waspada.

Layanan darurat wis ngevakuasi sawetara warga saka pinggiran kutha Vredehoek paling dhuwur, ing sadawane lereng Mountain Mountain.

Bangunan-bangunan 17 lantai sing madhep ing Cape Town dievakuasi amarga kobongan gedhe banget, sing kena angin gedhe, nyedhak.

Gegandhengan geni sing metu saka kontrol nggawe angin dhewe nambah tarif panyebaran, nambahake, ngramal manawa petugas pemadam kebakaran butuh paling ora telung dina kanggo ngontrol geni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.