Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngenalake teknologi disinfeksi kabin UV anyar

Qatar Airways ngenalake teknologi disinfeksi kabin UV anyar
Qatar Airways ngenalake teknologi disinfeksi kabin UV anyar
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways: Penumpang bisa ngarepake keamanan lan kabersihan tingkat paling dhuwur sajrone lelungan kasebut

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways wiwit nggunakake Honeywell's Ultraviolet (UV) Cabin System versi 2.0
  • Kabeh piranti wis ngalami tes lengkap babagan pesawat Qatar Airways
  • Lampu UV wis kabukten bisa ngaktifake macem-macem virus lan bakteri nalika ditrapake kanthi bener

Qatar Airways dadi operator global pertama sing ngoperasikake Sistem Kabin Ultraviolet (UV) Honeywell versi 2.0, lan luwih maju kanggo ngetrapake higienis.

Versi paling anyar saka Honeywell Sistem Kabin UV sing diduweni lan dioperasikake dening Qatar Aviation Services (QAS), dikenalake kanggo nambah keluwesan, nambah reliabilitas, mobilitas lan gampang digunakake dibandhingake karo sadurunge, kanthi swiwi UV sing ditambani sing nambani wilayah sempit lan sudhut ing papan, nyuda wektu desinfeksi sakabèhé. Versi iki uga kalebu tongkat tangan sing disinfeksi wilayah kaya kokpit lan papan liyane sing luwih cilik lan tanpa motor sing nyebabake konsumsi batere kurang. Ing tes klinis, sinar UV kabukten bisa ngaktifake macem-macem virus lan bakteri nalika ditrapake kanthi bener.

Sawise nampa 17 unit versi paling anyar saka Honeywell UV Cabin System V2, piranti kasebut wis ngalami tes lengkap babagan pesawat Qatar Airways. Maskapai iki dimaksudake kanggo ngoperasikake pesawat kasebut ing kabeh puteran pesawat ing Bandara Internasional Hamad (HIA).

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Minangka maskapai global pertama sing ngoperasikake versi paling anyar saka Honeywell UV Cabin System V2 ing pesawat kita, nyata luwih ramah pangguna lan maju teknologi. QAS tetep njaga layanan tanpa cacat kita nalika wabah COVID-19, khusus ndhukung penerbangan repatriasi lan nambah beban kargo.

"Minangka maskapai global pertama ing donya sing entuk Rating Keselamatan Maskapai Penerbangan Bintang-Bintang COVID-5 sing prestisius, maskapai pertama ing Timur Tengah sing miwiti uji coba aplikasi seluler IATA Travel Pass 'Digital Passport' sing inovatif, lan sing paling bubar, maskapai pertama ing donya sing ngoperasikake penerbangan karo kru lan penumpang sing divaksinasi - dadi inti kanggo terus maju ing inovasi, lan tetep ngleksanakake langkah-langkah keamanan lan kebersihan paling anyar ing papan lan ing lemah. ”

QAS terus njogo standar penanganan kelas internasional lan hubungan sing wis suwe karo kabeh maskapai, lan bareng HIA njamin perjalanan sing aman lan lancar kanggo kabeh penumpang. Pesawat Qatar Airways bakal terus diinfeksi nganggo produk pembersih sing disaranake dening International Air Transport Association (IATA) lan World Health Organization (WHO). Versi paling anyar saka Honeywell UV Cabin System V2 bakal digunakake minangka langkah tambahan sawise desinfeksi manual, kanggo njamin standar kebersihan sing paling dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.