24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Warta Breaking Samoa Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Samoa sing apik nampani pangembangan gelembung lelungan

Samoa sing apik nampani pangembangan gelembung lelungan
CEO Otoritas Pariwisata Samoa Fa'amatuainu Lenata'i Suifua
ditulis dening Harry Johnson

Samoa disengkuyung karo pengaturan lelungan tanpa karantina ing antarane Australia lan Selandia Baru

Print Friendly, PDF & Email
  • Gelembung perjalanan antarane Selandia Baru lan Kepulauan Cook dijadwalake wulan Mei
  • Pendirian gelembung Trans-Tasman menehi kapercayan ing antarane operator pariwisata Pasifik
  • Gelembung kasebut bakal menehi mupangat bebarengan penting kanggo kabeh negara Pasifik

The Otoritas Pariwisata Samoa (STA) kasurung karo pengaturan lelungan karantina sing diwiwiti bengi ing antarane Australia lan Selandia Baru.

Iki kedadeyan sawise warta yen gelembung lelungan rong arah antara Selandia Baru lan Kepulauan Cook dijadwalake wulan Mei.

STA nampi pengumuman kasebut minangka prekursor penting liyane kanggo gelembung lelungan Pasifik sing luwih jembar, sing bakal miwiti maneh pariwisata lan ngidini sawetara Pulo Pasifik, kalebu Samoa, kanggo mbangun lan nyepetake pemulihan ekonomi.

CEO Otoritas Pariwisata Samoa Fa'amatuainu Lenata'i Suifua ngumumake: "Pembentukan gelembung Trans-Tasman menehi inspirasi marang operator pariwisata Pasifik manawa gelembung lelungan Pasifik uga ora bisa dihindari."

Gelembung kasebut bakal menehi mupangat gotong royong penting kanggo kabeh negara Pasifik, uga Australia lan Selandia Baru, nalika mbalekake saka tantangan ekonomi sing ditepakake dening pandemi COVID-19 global lan Samoa bakal ngupayakake para diaspora ing Selandia Baru kanggo mbantu ningkatake ekonomi nalika lelungan diterusake kanthi aman, muga-muga pungkasan taun. Kesehatan lan keamanan kulawarga (kulawarga) Samoa tetep dadi prioritas utama pemerintah.

Kanthi vaksinasi diluncurake, bebarengan karo prosedur tambahan sing tambah - kalebu nelusuri kontak lan tes rutin - dikembangake kerangka kerja sing kuat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.