Acara Hawaii sing ramah cacat

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Acara Hawaii sing ramah cacat

Aku durung nate menyang lūau sing ala, nanging masing-masing beda. Nalika nggolek luau terbuka lan terbuka kanthi kahanan dramatis, aku milih Ka Moana Lūau, sing dununge ing Sea Life Park Hawaii sing apik ing sisih Windward sing apik ing Oahu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Panulis menehi luau iki kanthi rating 10 saka 10 minangka acara sing ramah cacat - temokake sebabe.
  2. Ana wong sing mlaku-mlaku kanthi pura-pura tukang nenun godhong aren sawit dadi manajer sing nyamar nggawe saben pelanggan duwe pengalaman sing paling apik.
  3. Ngatasi potensi transportasi.

Fitur sing dakkepengini yaiku lūaus ing payon gedhong semen lan meja piknik sing wis kecepungan dicelupake ing sangang inci saka pasir sing bakal nggawe kursi roda ora bisa obah. Sing siji iki kabukten dadi acara Hawaii sing ramah cacat.

Ka Moana Lūau dununge ana ing sisih wetan ing wilayah sing adoh banget ing Oahu. Dununge ana ing pulau sing subur lan subur ing pulau kasebut. Konco panggung utama yaiku Pulau Kelinci sing dramatis lan perairan Polinesia pirus. Area ing ngisor iki minangka lahan vulkanik sing suket, bebas hambatan, lan gampang dilayari nganggo kursi roda utawa nalika mlaku-mlaku nganggo kreta bayi.

Tabel kasebut ditutupi kain tropis kanthi warna-warni, kanthi murah COVID-19 keamanan, lan dununge ana ing tebing angin sing madhep panggung sing jembar. Amarga jembar panggung, pagelaran kasebut bisa dadi tuan rumah tabel akeh kanggo ndeleng kanthi cetha. Saben set duwe warna sing jelas, penari energi tinggi, lan swara merdu. Para penari Tahitian, sing paling disenengi, apik banget.

Print Friendly, PDF & Email