Pulo turis ing Zanzibar nglarang penjualan alkohol

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pulo turis ing Zanzibar nglarang penjualan alkohol

Penundaan penjualan minuman beralkohol ora bakal mengaruhi hotel turis kelas dhuwur lan perusahaan liyane sing nyedhiyakake pengunjung manca

Print Friendly, PDF & Email
  • Zanzibar nundha ngimpor, adol lan ngombe omben-omben
  • Adol bir, anggur lan roh mung bakal diwatesi ing hotel sing ditawakake pengunjung manca
  • Ekonomi Zanzibar biasane gumantung karo pariwisata lan perdagangan internasional

Pulo wisata Samudra Hindia saka Zanzibar wis nundha impor, penjualan lan konsumsi omben-omben ing wulan Suci Ramadhan kanthi menehi peringatan keras marang para pemasok lan penjual alkohol ing pulau kasebut.

Eksekutif Badan Minuman Zanzibar ujar manawa ing notifikasi minggu iki, penundaan penjualan minuman beralkohol ora bakal mengaruhi hotel turis kelas dhuwur lan papan hiburan lan akomodasi liyane sing menehi tamu manca.

Dewan ujar manawa keputusan nutup toko minuman keras rinci ing bagean 25 (3) (4) sing nglarang ngimpor lan adol minuman keras sajrone Wulan Suci Ramadhan.

Adol bir, anggur, lan roh mung bakal diwatesi ing hotel lan perusahaan liyane sing nyedhiyakake pengunjung manca tur ing pulau kasebut.

Larangan omben-omben alkohol wis dileksanakake sawise pamrentah pulau kasebut ngerti manawa sawetara wong lan perusahaan, kalebu bar, wis nolak perintah kasebut kanthi terus adol lan ngombe alkohol sajrone Sasi Suci Ramadhan sing diamati ing pulau kasebut.

Zanzibar umume dadi Muslim lan kabeh warga ngarep-arep bisa nindakake laku Islam siyam wiwit esuke nganti surup nalika Ramadhan. Restoran kasebut tetep ditutup ing wayah awan kanthi luwih sithik wong ing dalan.

Kanthi pedunung udakara 1.6 juta jiwa, ekonomi Zanzibar umume gumantung karo pariwisata lan perdagangan internasional.

Perbankan babagan posisi geografis ing Samodra India, Zanzibar saiki wis siyap kanggo saingan karo negara-negara pulau liyane ing pariwisata, minyak lan sumber daya laut liyane.

Rantai hotel internasional wis nggawe usahane sajrone limang taun kepungkur, nggawe pulau kasebut minangka salah sawijining wilayah investasi hotel terkemuka ing Afrika Wétan.

Presiden Zanzibar Dr. Hussein Mwinyi ujar manawa pamrentahane saiki kepengin narik luwih akeh investor ing layanan hotel lan pariwisata kanthi pangarep-arep supaya Pulau Samudera Hindia iki dadi tujuan wisata sing kompetitif.

Pulo iki wis dadi target turis kelas dhuwur, saingan karo Seychelles, Mauritius, Comoro, lan Maladewa.

Pariwisata pesiar nyambungake pulau kasebut karo pelabuhan Samudra Hindia liyane ing Durban (Afrika Selatan), Beira (Mozambik) lan Mombasa ing pesisir Kenya.

Print Friendly, PDF & Email