Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News Warta Breaking Polandia tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

CSAT nyedhiyakake perawatan kanggo jet LOT Polish Airlines Boeing 737 MAX

CSAT nyedhiyakake perawatan kanggo jet LOT Polish Airlines Boeing 737 MAX
CSAT nyedhiyakake perawatan kanggo jet LOT Polish Airlines Boeing 737 MAX
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat Boeing 737 MAX kalebu ing armada maskapai ing saindenging jagad

Print Friendly, PDF & Email
  • CSAT wis nambah tawaran layanan sing diwenehake dening divisi pangopènan basis
  • Overhaul versi paling modern saka Boeing 737 MAX diwenehake ing hangar MRO Ceko ing Bandara Václav Havel Prague
  • Boeing 737 MAX bakal luwih akeh digoleki amarga kahanan penerbangan saiki

Teknik Penerbangan Ceko (CSAT) saiki bakal nyedhiyakake pangopènan Boeing 737 MAX kanggo para pelanggan. Thanks kanggo otorisasi anyar perusahaan sing ditampa saka Otoritas Penerbangan Sipil Republik Ceko, CSAT nambah tawaran layanan sing diwenehake dening divisi pangopènan dhasar. Overhaul versi paling modern saka jinis pesawat iki mula bakal kasedhiya ing hangar MRO Ceko ing Bandara Václav Havel Prague. LOT Polish Airlines dadi pelanggan Boeing 737 MAX pertama ing pertengahan April 2021.

"Pesawat Boeing 737 MAX kalebu ing armada maskapai ing saindenging jagad. Mula, kita mutusake manawa saiki wayahe pas kanggo nggedhekake portofolio layanan kanthi jinis pesawat iki, mula menehi pitulung marang para pelanggan nalika bali menyang layanan kanthi bertahap. Kajaba iku, pesawat sing luwih tenang, luwih irit lan luwih ramah lingkungan bakal luwih digoleki amarga kahanan penerbangan saiki lan penekanan kanggo lelungan berkelanjutan. Kayane, dheweke bakal dadi arah divisi pangopènan dhasar kita uga, ”ujare Pavel Haleš, Ketua Direksi Teknika Czech Airlines.

LOT Polish Airlines minangka pelanggan pertama sing CSAT menehi perjanjian kerjasama sawise entuk wewenang anyar. Wiwit pertengahan April 2021, mekanika CSAT wis nindakake pamriksan Boeing 737-8 MAX (registrasi SP-LVB) kanggo maskapai nasional Polandia. Iki minangka pamriksan pertama kanthi historis babagan jinis pesawat sing ditindakake ing hangar F ing Prague. Kajaba iku, ekspansi portofolio layanan pangopènan dhasar bakal ningkatake kerjasama jangka panjang ora mung karo LOT, nanging uga karo pelanggan liyane saka segmen operator udara lan perusahaan penyewaan.

Kerja Pangopènan Basis uga minangka bagean saka paket layanan sing ditawakake Czech Airlines Technics kanggo klien sing seneng parkir pesawat jangka panjang. "Amarga ana panjaluk banget kanggo panyimpenan pesawat ing pasar, kita bakal ngamanake parkir tambahan enem pesawat Boeing 737-8 MAX ing Bandara Václav Havel Prague kanggo perusahaan sewa utama ing minggu ngarep. Thanks kanggo tambahan wewenang divisi pangopènan dhasar kanthi jinis pesawat iki, kita uga bakal menehi pangopènan hangar kanggo para pemilik lan priksa manawa pesawat udara bisa ditemokake yen operator anyar ditemokake, "Pavel Haleš nambahake, menehi komentar babagan prestasi paling anyar perusahaan.

Ing taun kepungkur, sanajan pandemi COVID-19, sing duweni pengaruh gedhe marang kabeh sektor penerbangan, Czech Airlines Technics sukses ngrampungake luwih saka 70 perbaikan pangkalan ing pesawat Boeing 737, Airbus A320 Family lan ATR. Finnair, Transavia Airlines, Czech Airlines, Smartwings lan NEOS kalebu salah sawijining klien Technologies Airlines Czech sing paling penting ing divisi pangopènan pangkalan. Ing taun 2020, tim mekanika CSAT uga nggarap proyek kanggo pelanggan anyar, yaiku Jet2.com, Austrian Airlines lan klien saka pamrentah lan sektor swasta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.