Putri Cruises ngumumake pelayaran ing Meksiko, California, Hawaii lan Tahiti ing taun 2022

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Putri Cruises ngumumake pelayaran ing Meksiko, California, lan Hawaii ing 2022-2023

Putri Mahkota, Discovery Princess, Grand Princess, Majestic Princess, Ruby Princess lan Sapphire Princess bakal ngunjungi 25 tujuan ing enem negara

Print Friendly, PDF & Email
  • Princess Cruises nawakake 78 keberangkatan ing 19 itinerary unik sing numpak kapal layar balgian saka Los Angeles, San Francisco lan Vancouver
  • Princess Cruises minangka siji-sijine jalur pelayaran sing nyedhiyakake pelayaran rutin ing sadawane Pantai California sing apik
  • Musim 2022-2023 nawakake pelayaran menyang Meksiko, Pantai California, lan Hawaii & Tahiti

Putri Cruises mung ngumumake musim 2022-2023 kanthi penawaran sing hebat kanggo Meksiko, Pantai California, lan Hawaii & Tahiti. Didol tanggal 28 April 2021, gunggunge nem kapal, kalebu Discovery Princess paling anyar ing kapal pesiar, nawakake 78 kali budhal ing 19 rencana perjalanan unik sing mbukak plancong saka Los Angeles, San Francisco lan Vancouver.

Putri Mahkota, Discovery Princess, Grand Princess, Majestic Princess, Ruby Princess lan Sapphire Princess bakal ngunjungi 25 tujuan ing enem negara sing menehi Pengalaman Putri MedallionClass - pesiar pribadi sing paling gampang.

Mexico

Putri Cruises wis lelayaran menyang Meksiko luwih saka 55 taun, nggawa tamu sing paling apik ing Riviera Meksiko sing nyorot iklim sing anget lan cerah, budaya sing sugih lan macem-macem lan rasa perayaan ing wilayah kasebut. Fitur musim 2022-23:

· Papat kapal MedallionClass - Discovery Princess, Crown Princess, Ruby Princess, lan Sapphire Princess

· Wolung tujuan ing rong negara kalebu plabuhan sing digoleki ing Puerto Vallarta, Mazatlán lan Cabo San Lucas

· 29 total keberangkatan ing papat rencana perjalanan sing unik, dawane limang nganti 10 dina

· Discovery Princess bali ing musim kaping loro ing Pantai Barat, lelayaran limang nganti pitung dina saka Los Angeles

· Saben lelungan limang dina kalebu nginep sewengi ing Cabo San Lucas

· Ruby Princess numpak prau layar 10-dina pelayaran Riviera Meksiko saka San Francisco

· Putri Sapphire lan Putri Discovery nglajengake lelayaran 10-dina Semenanjung Baja & Segara Cortez saka Los Angeles

Print Friendly, PDF & Email