Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Prestige 2021 MICHELIN Guide Malta menehi bintang kanggo loro restoran liyane

Nusantara Mediterania sing dikenal minangka Malta wis dadi tujuan gastronomi sing entuk rong penghargaan restoran MICHELEN.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bintang taun iki dianugerahi ION - Chef Head Harbour Andrew Borg lan Chef Kepala Bahia Tyrone Mizzi.
  2. Saiki 5 saka 31 restoran sing disaranake ing Malta sing ditampilake ing pandhuan taun iki wis entuk Star MICHELIN.
  3. Standar masak ing kepulauan Malta terus nyenengake.

Pandhuan Malta MICHELIN 2021 wis menehi loro restoran liyane kanthi lintang-lintang Michelin ing pulau-pulau Malta. Nusantara ing tengah-tengah Laut Tengah, Malta terus dadi tujuan gastronomi ing taun 2021. Madeg ing pungkasan abad kaping 19, Michelin njaga patokan panganan internasional luwih saka 120 taun, nuwuhake budaya plancongan lan mangan ing njaba ruangan uga ngenali sawetara restoran paling apik ing saindenging jagad. MICHELIN Guide Malta nampilake kompromi masakan sing rumit sing diilhami saka jaman kepungkur Malta, nggabungake pengaruh kuliner Eropa lan tradhisi Malta lokal. 

Pandhuan MICHELIN anyar nyorot restoran sing apik, jembar gaya masakan lan katrampilan kuliner sing ditemokake ing Malta lan pulau adhine Gozo. Bintang taun iki dianugerahi: 

Print Friendly, PDF & Email