Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Menteri Pariwisata Jamaika: Bangunan Maju Kuat - Pariwisata 2021 lan Beyond

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nggawe presentasi sajrone debat sektor 2021-2022 babagan topik: Bangunan Maju Kuat: Pariwisata 2021 lan Beyond.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presentasi Menteri kasebut fokus utamane ing teknik inovatif kanggo mbangun pariwisata, sing kena pengaruh COVID-19.
  2. Kasus resmi virus COVID-19 sing dilaporake kaping pisanan yaiku ing wiwitan Desember 2019 sing nyebabake gelombang pengaruh pertama ing ekonomi global.
  3. Secara global, lelungan lan pariwisata ngalami kerugian meh US $ 4.5 triliun ing taun 2020.

Wacan presentasi Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett ing Pariwisata Jamaika 2021 lan Beyond ing kabeh.

Pambuka lan Penghargaan

Ibu Pembicara, aku andhap asor amarga entuk hak istimewa kanggo ngawula warga negara kita sing dikasihi suwene setaun. Aku seneng banget karo dhukungan positif saka para anggota ing kalorone Omah terhormat iki, nalika bareng-bareng makarya mindhah warga saka kemlaratan menyang kamakmuran sajrone taun kang angel banget kanggo Jamaika lan kabeh jagad.

Presentasi kula, babagan 32 taun ikind nalika ngrampungake Omah terhormat iki, bakal fokus utamane kanggo langkah-langkah sing wis digawe, nggunakake teknik inovatif, kanggo mbangun industri kita, sing kena pengaruh serius karo pandemi COVID-19.

Madam Speaker, dadi hak istimewa sing dipilih dadi perwakilan rakyat lan diwenehi tanggung jawab gedhe kanggo maju luwih maju, industri kunci negara kita - pariwisata. Mula, aku ngaturake matur nuwun marang Gusti Allah amarga wis mberkahi kesehatan lan kekuwatan kanggo menehi kepemimpinan sing dibutuhake kanggo nggayuh kalungguhan iki kanthi sukses.

Print Friendly, PDF & Email